۲۵ ماه قبل مریضیش شروع شد، بچم چهار سالشه، تب و لرز و سردرد شدید و ضعف و بی حالی و تهوع و اسهال شدید، بچه جون نداشت بشینه، اکسیژن خونش شده بود ۹۰، پزشک اطفال دستور بستری داد چهار روز بستری بود، چون به آنتی بیوتیک حساسیت داره با سرم خالی همه اینها برطرف شد فقط سرفه موند که اونم بعد از ترخیص کم شد، یهو ده روز بعد دوباره استفراغ و اسهال و ضعف و بی حالی شدید اومد سراغش... الان با سرم و کپسول اسلتامیویر و داروی تهوع و کیدی لاکت داریم پیش میریم، خیلی ضعیف و زرد و کبود شده، اسهال و استفراغش ظاهرا بند اومده ولی شکم درد داشت قبل خواب و خیلی خستست... خیلی میترسم ویروسه یعنی از تن بچه بیرون نرفته بود؟نکنه ویروس بمونه کار خرابی کنه! اشتباه کردم بهش لبنیات (ماست و دوغ) دادم، خدایا من نمیتونم استرسمو کنترل کنم، نکنه ویروس بمونه اذیتش کنه بازم بستری شه، دارم از استرس میمیرم
یعنی واقعا کپسوله الکیه؟الان تو درمانگاه ها مثل نقل و نبات دارن میدن به بچه ها
نمیدونم عزیزم من یادمه اوایل کرونا به همه میدادن با علایم کرونا بعد دیگه نمیدادن همون ازیترو و درمان حمایتی ویتامین و اینا میدادن... شاید باز میگن موثره الان
کپسول ضدویروس اسلتامیویر واقعا بی تاثیره؟ دلم به همین خوش بود
وای منم استرس انداختم به جونت... ببخشید عزیزم نگران نباش خودتم میبینی بچت رو به بهبوده شاید همین خوبش کرده. استرسو از خودت دور کن. مراقبتتو بیشتر کن فعلا که کلا رفت و امدتو قطع کن ازین به بعدم کس دیدی مریضه رودربایستی نکن نرو نذار بیان خونت.
خدا نکنه گلم. من قشنگ درکت میکنم پسر منم خیلی ضعیفه آلرژی هم داره بی نهایتم بدغذاست یعنی مریض بشه خیلی بدجور میشه کاملم اشتهاش قطع میشه یعنی فقط عذاب و گریس برا من ولی بچه همینه دیگه... همه بچه ها مریض میشن چه میشه کرد؟ با غصه خوردن چیزی حل نمیشه که به امید خدا زود خوب میشه... غصه نخور انقد یه چک کن تب نداشته باشه بگیر بخواب
یه سوال اسهال ویروسیو که هی موز و سیب و ماست و کیدی لاکت دادم از ترس دهیدراته و بعد از سه روز بند او ...
درد و بی حالیش وقتی هست یعنی داره مبارزه میکنه دیگه اسهالش بند اومده یعنی داره خوب میشه احتمالا تا ده روز دیگه کامل خوب میشه به قول شما ویروس کامل بره. شما مراقبت کنین خودتون مبتلا نشین خدای نکردع