2777
2789

سال ها پیش

درگیر دوری و غربت و درس بودیم داشتیم گله میکردیم از زمونه و شرایط. که دوستم یه جمله ای بهم گفت که خداخیرش بده خیلی آرومم کرد...

بهم گفت 

اگه همه مشکلای آدم ها رو بردارن و بذارن وسط و یک کوهی بشه ... به هرکس بگن حالا یک مشکل و بردار اون بازهم مشکل خودش وبر می داره چون توانایی وظرفیتش برای همونه و طاقت تحمل مشکلات و مسائل بقیه آدم هارو نداره. 

میدونی یوقتایی پذیرش شرایط باعث میشه عقلت بیشتر کار کنه و زندگی و برای خودت بهتر بگذرونی...

خواستم بگم 

اگه تو مشکلی هستی بدون تنها نیستی

هر کسی یه جور و یه طوری داره با یسری مسائلی دست و پنجه نرم میکنه ... هرکه در این بزم مقرب تر است جام بلا بیشترش می‌دهند...خدا کنارمونه یادتمون نره..

فقط اینکه بیاین ناامید نباشیم و صبوری کنیم  وامیدوار به رحمت و بخشش خدا باشیم و همچنان شکرگزار داده و نداده خدا باشیم... چون میگن خدا نزد گمان هرکس هست.یعنی هرجور فکر کنی همونطوری برات میگذره...

مطمئن باش هر اتفاقی که می افته یا نمی افته خیره خیره و خیره.

بقول حاج قاسم عزیز که خدا رحمتش کنه "یقینا کله خیر"

هرچیزی که رخ میده خیرِ عالم هست. به این شک نکن.

ان شاءالله تو این شب آرزو ها، تو این شب که شهادت سردارعزیزمون هم هست دل همه تون پر از آرامش و شادی وعشق باشه و تو هر شرایطی الهی که شاکرنعمت های خدای مهربون باشیم... مراقب خودتون و دلای مهربون و پاکتون باشین چون هیچ چیزی ارزشش نداره که بخاطرش حال دلتون خوب نباشه .🤍✨️

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

من همیشه میگم مگه میشه چیزی ازسمت خدا بیاد و دوس داشتنی نباشه حتی اگه غم باشه اون چیز‌‌♥️

واینکه میگن خدادردی بده صبرشم میده واقعا راسته👌

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همیشه میگم مگه میشه چیزی ازسمت خدا بیاد و دوس داشتنی نباشه حتی اگه غم باشه اون چیز‌‌♥️واینکه میگن ...

چقدر زیبا فرمودین بانوجانم. بله کاملا درسته

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)

ذات خوب همیشه پشتش خداهست خوشبختی توی دل آدمه دل اگه خوش باشه خوشبختین و زیبایی احساسی هست ک در درون دارین  و در قلب و چشمان شما منعکس میشه هیچ کس قفل بدون کلید نمی سازه پرودگار بزرگ هم مشکلات بدون راه حل سر راه بنده هاش نمیزاره شک نکنین درک میکنم ولی شما خانم ها قوی هستین درسته  انتظار ومتتظر بودن واسه این مواردها شرایط سخت زجراور هست ولی تجربه ها میشه و برای خودسازی و قویترشدن این سخت هم میگذره پس بلندپروازباشین چون آسمان‌ ابی زیبابه‌ هیچ انسانی تعلق‌نداره پس آرامش هاتون فراگیر بشین مطمئن باشین آینده از گذشته قشنگ تره همیشه ارامش صبر می‌سازه ازتون بااینجورمواردها افتادن هم سقوط نمیکنین بعضی مواقعه ها زمین میخوریم تا اوج بگیریم وبه یه آدم فوق قوی تبدیل بشیم اینجاس ک خدامهربون میگه وَ لِرَبِّکَ‌ فَاصْبِر این بار هم بخاطرِ من صبوری کن پس صبور باشین انرژی مثبت ها پیش بگیرین تا ارامش هاتون ثابت مطلق بشه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد ...عشق به زندگی و عشق به پدرو مادر ...پست شما رو خواندم و لذت بردم ...امیدوارم حاجت روا بشی بالاخره هر کسی حاجتی داره هر چند که در پست آت اشاره ای به آن نکردی..

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

ذات خوب همیشه پشتش خداهست خوشبختی توی دل آدمه دل اگه خوش باشه خوشبختین و زیبایی احساسی هست ک در درون ...

سراسر ارامش بود پیامتون .متشکرم بانوی بااحساس و با منطق و آگاه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد ...عشق به زندگی و عشق به پدرو مادر ...پست شما رو خواندم و لذت بردم ...امی ...

عاقبت بخیر باشین و حاجت روا زیر سایه امام زمان جانمون. ممنونم از نظر مثبت و پرمهرتون 

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد ...عشق به زندگی و عشق به پدرو مادر ...پست شما رو خواندم و لذت بردم ...امی ...

این جمله که گفتین عجیبه برام خودمم همیشه میگم عشق به پدر و مادر عشق به خدا عشق به اهل بیت... از یه معلمی یادگرفتم و الان از شما مجدد شنیدم. عالی و جالب بود برام کلی.

طفیل هستی عشقند. ادمی و پری

ارادتی بنما تا سعادتی ببری

سراسر ارامش بود پیامتون .متشکرم بانوی بااحساس و با منطق و آگاه

زنده باشین و درود بر افکار روشن تون ، کاربری ها نکاه کنین جنسیت ها زدن ،آقا هستم 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

این جمله که گفتین عجیبه برام خودمم همیشه میگم عشق به پدر و مادر عشق به خدا عشق به اهل بیت... از یه م ...

چه جالب منم معلم هستم

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

دقيقا مثل جمله كه تو قران هم هست:خدا به هركس اندازه تواناييش سختي ميده و نه بيشتر

دقیقا...

زنده باشین و درود بر افکار روشن تون ، کاربری ها نکاه کنین جنسیت ها زدن ،آقا هستم

درست فرمودید. عذرمیخوام فکرکردم خانم هستید و به کاربری ها اصولا نگاه نمیکنم و فکر میکنم اکثرا خانم ها هستند.

موفق باشید.

درست فرمودید. عذرمیخوام فکرکردم خانم هستید و به کاربری ها اصولا نگاه نمیکنم و فکر میکنم اکثرا خانم ه ...

زنده باشین دلتون شادها باشه ،خواهر گلمی