2777
2789

سلام

توی فکرشم اما نمیدونم دقیق چه نکاتی رو باید مدنظرم باشه

چه مدت ماندگاری داره

چه مدلی بگم بزنه که راه برای تغییرش داشته باشم مثل وقتیکه بگیم دم نکشه که جای مانور تغییر براش داشته باشم

خلاصه ممنون میشم نظر و راهنمایی بدید

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه ابرو رو میکروبلدینگ میکنن

اره

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 
ابروت رو بده قاب بندازن

وقتی که بعد مدتی رنگش کمررنگ شد اگر بیخیالش بشم کلا پاک میشه و میره؟

چه مدت طول میکشه؟

من هاشور زدم خیلی راضیم. دم ابرو ننداز اصلا چون خوب نمیشه.نندازی بهتره ب نظرم.من الا ۲سال زدم هنوز ...

میکروبلدینگ کردی یا میکروپگمنتشن؟

دمش رو اصلا برات نزد؟

انگار میکروبلیدینگ خوب نیست و خطر داره

کسی میکروپیگمن... کرده؟

سلام.

من برج ۲ میکروپیگمنتشین کردم اما ظرف ۱ ماه پاک شد.بهم گفت برات عمیق نزدم که پاک شده.بعدش باردار شدم ترمیم نکردم.ولی بدون ترمیم هم تا ۳ ماه باید میموند با ترمیم ۱ سال گفت میمونه.خیلی خوشگل شده بودم و دوسش داشتم ولی پاک شد.بی حسی برام زد ولی آخراش درد داشت.

لیلای من کجایی ، دلم برات تنگ شده.کاش دوباره ببینمت.دوست خوبم لطفا یک روزی دوباره سر راهم قرار بگیر. میخام بغلت کنم. باز با هم درد دل کنیم و دیگه از هم جدا نشیم. هیچ میدونی چند ساله ندیدمت،چند ساله صداتو نشنیدم؟یعنی دیگه بس نیست؟هر سال روز تولدت رو بهت تبریک میگم،روز تولد حضرت علی اکبر رو بهت تبریک میگم،سال نو رو تبریک میگم.میشنوی؟یادته میگفتی من لیلام،مامانِ علی اکبر و تو نرگسی،مامانِ مهدی؟هر کس لیلای منو میشناسه اونو به من برسونه. لیلای خوبم برگرد😔😔😔
ابروت رو بده قاب بندازن

قاب زدن یعنی چطوری؟