2777
2789
عنوان

توروقرآن اونایی که تخمک کشی کردن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست
باشه عزیزم، تامینم

پس کارت راحته اصلا وقت نمیبره اصلا بنظرم برو بیمارستان سریع راه میندازن اول زنگ بزن از منشی بپرس اگر گفت میدونن ببر ولی اکثرا بدوننم وقت نمیذارن بعد نشد برو بیمارستان بعد تو تامین هم از هر کی بپرسی بهت میگه خیلی راحته ولی بیشتر آدما نمیدونن

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما پیش خانم دکتر جلیلوند رفتی؟

آره عزیزم جمعه هم وقت تخمک کشی دارم خیلی خانوم دکتر مهربون و خوش اخلاقی هستن و آدمو زیاد معطل ننیکنن سریع کارارو اگر همه آزمایشا و چیزای لازم‌باشه انجام میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیژم چطوری منا بی خبر نزار

فدای تو چشم 😂 فقط دعا کنین زیاد بشه جنین هام و این دوا امپول و دکتر اولین آخرین بارم بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حتما همین طوره منم ماه بد میرم ای سو ای دعا کن این بار اوکی بسه

سلام سلام چطوری پرستو خانوم؟ من که اصلا حالم اینا خوب نبود الان یکم بهترم از غروب تابحال فکر نمیکردم انقدر سخت باشه درد رحم که انگار بریدن درد واژن که نمیتونی دست شویی بشینی ورم معده افتضاح بود این قسمتش انگار بادکنک باد کرون حالت تهوع سر درد نمیتونم چیزی بخورم گشنمم هست 😔😪 امروزم که حالت تهوع با سر درد شدید فشارمم بالا بود بالاخره دکتر گفت این دوره پریود شدی هیچ دور بعدی بیا راستش خوشحال شدم بهم وقت استراحت داد انقدر قرص امپول دیگه حالم از همه چی بهم میخوره😪

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام سلام چطوری پرستو خانوم؟ من که اصلا حالم اینا خوب نبود الان یکم بهترم از غروب تابحال فکر نمیکردم ...

عزیژم به جونه مادرم و پدرم همش تو فکرتم کاش خدا جواب این انتظارا بده اره بزار رحمت اماده بشه هنوز جنینات معلوم نشود ما شا الاه چند تا شد

عزیژم به جونه مادرم و پدرم همش تو فکرتم کاش خدا جواب این انتظارا بده اره بزار رحمت اماده بشه هنوز جن ...

فدای تو بشم میدونم دل به دل راه داره 😍 انشالله خدا پدر مادرتو سلامت بکنه سایه شون هزاران سال بالای سرتو باشه😘آره بابا بمونه بهتره وضعیت رحمم تخمدانام خوب میشه بهتر 😍 امروز زنگ زدم گفت معلوم نمیشه ۱ هفته که از روز عمل گذشت بعدا زنگ بزن حالا یا جمعه یا شنبه معلوم میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم سخته به طرفه خوب داستان نگاه کن تو فکر کنم هایپر شده

آره اینم هست بنظرم یه چند روز بگذره دیگه داروهام تموم میشه فردا، امروزم امپولام تموم شد اینا که تموم بشن حالم سر جا میاد فعلا اذیت شدم اینطور مبگم😍 نه دکتر گفت علائم هابپر نداری فقط گفت تخمدانا ورم دارن بزرگ شدن امشبم بخوابم 😜 فردا خوب خوب میشم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الاهی کلیجنین با کیفیت بشه و بگیره و با قدم باشه برات

ممنون بابت دعای قشنگت بهترین دعا بود در حقم انشالله توهم‌این ماه مامان بشی بی درد سر 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون بابت دعای قشنگت بهترین دعا بود در حقم انشالله توهم‌این ماه مامان بشی بی درد سر 😍

الاهی دیگه خسته هستم خودت که میدونی پس پیش به رویه روزایه خوب که از سنو و ان تی بگیم