babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 عنوان چرا از وقتی قهوه میخورم رنگ دندونام زرد شه 276 بازدید | 17 پست اعصابم خیلی خورده دلم میخواد با کله برم تو دیوار اخه این لامصبا چرا زرد شدنن من خیلی خیلیی رو دندونم و تمیزیش حساسمم همیشه اهل مسواک زدنم ولی رنگش خیلی زرد و کدر شده تروابلفضل یه راه حلی غیر کامپوزیت و لمینیت بدین انجام بدم سرم درد گرفته 1403/10/13 | 22:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آلیما عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 11346 خب قهوه نخور با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!
sodaaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 394 بابد بعد قهوه اب بخوری و تو دهنت آبو تکون بدی که اثرش از دندونات بره sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
asal_talkh عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 712 این قهوه ها توی بازار اصلا خوب نیستن و بی کیفیتن بیشتر به همه جا بدن آسیب میزنن منطقیش اینه قهوه رو بزاری کنار من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 این قهوه ها توی بازار اصلا خوب نیستن و بی کیفیتن بیشتر به همه جا بدن آسیب میزنن منطقیش اینه قهوه رو ... قهوه گلد میگیرم بهترین برنده لامصب برا اینکه زیاد بدنم اسیب نبینه پول زیاد میدم واسه این لامصب اخرم دندونام شده این
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 بابد بعد قهوه اب بخوری و تو دهنت آبو تکون بدی که اثرش از دندونات بره همینکارو میکنم ولی بازم این رنگی شده
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 خب قهوه نخور مجبورم بخورم خیلی ادم بی انرژی و فسی هستم اگه نخورمم نمیتونم راهم برم از یه طرفم دانسجوام درس دارم
sodaaaaaaaaaaaa عضویت: 1402/06/23 تعداد پست: 394 همینکارو میکنم ولی بازم این رنگی شده کم بخور ....سعی کن کمتربخوری .. sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
asal_talkh عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 712 قهوه گلد میگیرم بهترین برنده لامصب برا اینکه زیاد بدنم اسیب نبینه پول زیاد میدم واسه این لامصب اخرم ... آخرش هر چقدرم ادم هزینه کنه اون کیفیتی که باید رو خوراکیها ندارن من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!
asal_talkh عضویت: 1402/07/29 تعداد پست: 712 مجبورم بخورم خیلی ادم بی انرژی و فسی هستم اگه نخورمم نمیتونم راهم برم از یه طرفم دانسجوام درس دارم خب به جاش چای بخور اونم کافئین داره برای انرژی هم کافیه از قند های طبیعی مثل خرما و عسل .. استفاده کنی من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 کم بخور ....سعی کن کمتربخوری .. چشم عزیزم ممنونممم
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 آخرش هر چقدرم ادم هزینه کنه اون کیفیتی که باید رو خوراکیها ندارن دقیقاا حتی خوراکی هامونم کیفیت ندارن
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 خب به جاش چای بخور اونم کافئین داره برای انرژی هم کافیه از قند های طبیعی مثل خرما و عسل .. استفاده ک ... چایی هم خیلی میخورمم کلا قندمصنوعی رو حذف کنمم
niloofarzradoabi عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 2552 بعد از قهوه و چای خوردن بلافاصلع نخ دندون و بعدش مسواک بزن، دندونت همیشه سفید میمونه من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚