سلام بچه ها پدرم میخان دندون مصنوعی بزارن ژله ای خوبه؟کسیو داشتید استفاده بکنه یا همون معمولی؟
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
من از یه دندونپزشک شنیدم که داشت در مورد ایمپلنت صحبت میکرد،گفت"توی ایران ایمپلنت اصلاً خوب نیست،چون دکترا تخصصش رو ندارن،از هر ۱۰۰ تا دندونپزشک دوتا بلدن،بجاش دندون مصنوعی اونم ژله ای"
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا معمولی که خیلی از اطرافیان داشتن تقریبا همه راضی بودن.ولی فکرکنم ژله ای باعث میشه لثه دیرتر خو ...
مرسی عزیزم
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
من از یه دندونپزشک شنیدم که داشت در مورد ایمپلنت صحبت میکرد،گفت"توی ایران ایمپلنت اصلاً خوب نیست،چون ...
ممنونم