2777
2789

سلام کارایی که کردید یا فکرهایی که دارید میشه درآمدکسب کرد رو بگیم شاید باهمفکر هم بتونیم هم بچه داری کنیم هم درآمد داشته باشیم .

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
2
50%
۱
2
50%
بینایی سنج منطقه ۱۰ ۱۱ ۱۷ ۱۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای من از دبی لوازم آرایش میاره

عمده و تک خیلی پایین تر از بازار با کانال تلگ رام میفروشه

خیلی پر سوده

اگه خواستی آدرس کانالشو میدم 

عمده ای خیلی ارزونتر هم میده

يكى از دوستاى من يه گروه زد تو نت تو خونش اشو كشك بادمجون و دسر اينا درس ميكرد اونجا ميفروخت واسه عصرونه حالا اونقدددد مشتريش زياد شد كه مجبور شد مغازه بزنه الان ديگه ناهارم ميپزنه چن تا خانمم پيشش كار ميكنه در عرض چن ماه كلى كارش گرفته

یکی از دوستای من از دبی لوازم آرایش میاره عمده و تک خیلی پایین تر از بازار با کانال تلگ رام میفروشه ...

آدرس کانال لطفا😊

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه                                                  
@violetarayeshi

😘ممنون

عامل همه مشکلات تکه گوشتی ست که در دهان قرار دارد و طول آن در بعضی مواقع به ۲متر نیز     میرسد.زبان استخوان ندارد ولی استخوان میشکند.   هر چی میکشیم از ترس زبونِ لعنتیِ مردمه