2777
2789
عنوان

کیا پایه نهمن

128 بازدید | 22 پست

نظرتون چیه پایه نهم یکی از بهترین سالهای زندگیه؟؟

من امسال نهمم پارسال هیچچچ دوستی تو مدرسه مون نداشتم و خیلی افسرده بودم 

امسال کلییییی دوست پیدا کردم وخیلیم دوستشون دارم کسایی که خوابم نمیدیدم باهاشون دوست بشم الان دوستای صمیمیم هستن 

همه مون درس خونیم و معدل بیستتت از چاپلوسای کلاس بدمون میادد و باهم تلاش می کنیم برای قبولی تیزهوشان و نمونه دولتی 

خدارو شکر که امسال اینقد خوشحالم البته درسم خیلی سخته ولی وقتی بهشون فکر می کنم ذوق می کنم 

می دونم دوستیمون ممکنه تا سال دیگه م طول نکشه ولی به هر حال خیلی خوشحالم

برا من نهم بهترین سال بود:))

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو نهم چند تو عامل(از جمله هنر )باعث شدن معدلم کلی بیاد پایین.اکثر بچه ها باهام دشمن بودن‌.

خداروشکر دیگه هنر ندارم😁

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

چرت و پرت محضه من امسال جدید الورود بودم تو دانشگاه زمانی که من نهم بودم اولین سالی بود که کلاسا کاملا مجازی شد کرونا شدت گرفت امتحانا حضوری بودن اخر سال بعد امتحان اخر راه منو رفیق فاب راهنماییم راهمون از هم جدا شد زیاد به ایناش توجهی نکن تنها نکه مثبت اون سال این بود که من تو رشته مورد علاقم تو دبیرستان فارغ التحصیل شدم و الانم دارم رشته مورد علاقمو تو دانشگاه میخونم 

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

نه شاگرد اول بودم نمونه دولتی

راهنمایی نمونه نداره دخترک

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

داره عزیزم

نداره😂

دبیرستان نمونه داره وقتی وارد دهم میشی ازمون میدی

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

چرت و پرت محضه من امسال جدید الورود بودم تو دانشگاه زمانی که من نهم بودم اولین سالی بود که کلاسا کام ...

نمی دونم چرا اینقد ناراحتی ولی من که از امسالم خیلی راضیم بالاهم گفتم از دوستامم  جدا بشم واسم مهم نی