2777
2789

چرا عزیزم چی شده؟!😯😯😯😯

از یه متخصص ارتوپد سوال شد چطوری خدا رو شناختی؟گفت: کنار دریا، مرغابی را دیدم که پایش شکسته بود.اومد پایش را داخل گل های رس مالید بعد به پشت خوابید،پایش را سمت نور خورشید گرفت تا خشک شد.اینطوری پای خود را گچ گرفت!فهمیدم خدایی هست که به او آموزش داده...به خودت نگاه کنی خداشناس میشوی...مغرور نشوید!وقتی پرنده ای زنده است مورچه را میخورد،وقتی میمیرد مورچه او را میخورد.شرایط به مرور زمان تغییر میکند،هیچوقت کسی را تحقیر نکنید.شاید امروز قدرتمند باشید اما زمان از شما قدرتمندتر است.یک درخت، هزاران چوب کبریت را میسازد اما وقتی زمانش برسد یک چوب کبریت میتواند هزاران درخت را بسوزاند!پس خوب باشیم و خوبی کنیم...🙏🏻🌸باردار نیستم دوستان😎💜

تغیرات هورمونیه خوب میشی

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد سقط پارسالم دچار افسردگی شدید شدم دکترم رفتم دارو خوردم فایده ای نداشت دوباره باردار شدم 

زایمانم کردم بازم خوب نشدم بچم دو ماهو نیمشه😕

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

بعد سقط پارسالم دچار افسردگی شدید شدم دکترم رفتم دارو خوردم فایده ای نداشت دوباره باردار شدم  ...

بیخیال باش عزیزم سخت نگیر بگو بخند برقص شوخ باش

منم بعد فوت خواهرم افسرده شده بودم

ولی ادامه نده داغون میشیا

هیچ چیزی ارزش ناراحتی نداره

I am a queen because I have a cute mad king
بیخیال باش عزیزم سخت نگیر بگو بخند برقص شوخ باش منم بعد فوت خواهرم افسرده شده بودم ولی ادامه نده د ...

من هر کار کردم یادم بره نرفت کم کم ناراحتای جسمیم اومد سراغم هنوز گیجو منگم بی حوصله خوابم 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔