2777
2789
عنوان

خانمای کرجی توروخدا بیاید😭😭😭😭

485 بازدید | 78 پست

سلام دوستان 

من باردارم و ده هفته و پنج روزمه 

از صبح پهلوم درد میکنه و زده به کمرم ، رفتم دکتر سونو اورژانسی نوشته 

کرج کدوم بیمارستانش امروز سونوگرافیش بازه؟؟؟

از ساعت دو کل قزوین و گشتم بسته بود همه جا😭😭😭😭😭

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
گلم از ۱۱۸ بخواه

مگه میگن کجا بازه امروز؟ یا فقط شماره میدن؟؟؟

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمارستان کسری یا مریم تو کرج

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)

زنگ بزن فکر کنم انجام بدن عزیرم

خداجونم خودت مواظب زندگیم و عزیزانم باش.خدایا شکرت بابت سلامتی شکرت بابت داشتن دختر و پسرم وهمسر عزیزم.(.پسرم کوچولوتر بود به نیم وجبی میگفت نیم جببی😊)
بیمارستان کسری یا مریم تو کرج

گلم مطمئنی امروز هستن؟؟

بیمارستان کمالی چی؟؟

زنگ بزن فکر کنم انجام بدن عزیرم

باشه عزیزم 

بنظرم کمالی انجام بده 

یعنی برم اونجا یا کسری؟؟؟

از ساعت دو تو ماشینم خدااااا بچم چیزیش نشه😭😭

گلم مطمئنی امروز هستن؟؟ بیمارستان کمالی چی؟؟

من کمالی رو نمیدونم ولی مریم شده اخر شب هم انجام بده حالا شما یه زنگ بزن بپرس.انشالله که هیچی هم نیست 

یعنی برم اونجا یا کسری؟؟؟ از ساعت دو تو ماشینم خدااااا بچم چیزیش نشه😭😭

استرس نداشته باش اگر امکانش هست پشت ماشین دراز بکش تو دوران بارداری هزار تا درد سراغ ادم میاد بد به دلت راه نده .خدا خودش مواظب هدیه ایی که بهت داده هست

آریانا😦😦😦

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

استرس نداشته باش اگر امکانش هست پشت ماشین دراز بکش تو دوران بارداری هزار تا درد سراغ ادم میاد بد به ...

خداکنه عزیزم سالم باشه 

خیلی لطف کردی گلم ممنونم 😘😘😘😘

آریانا😦😦😦

پاریس جوووونم اومدی 😭😭

تو بگو کجا برم الان