2777
2789
عنوان

چرا میگن مرد هستم من آخه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1185 بازدید | 133 پست
عشقشون از چی نشات میگیره؟عذر میخوام یعنی مغز دل شعور درک یه مرد لای پاهاشِ؟!!! واقعا مردهای دور و اط ...

نمیدونم چرا اونها رو یه موجودی غیر از انسان میبینن😐

زیبایید، اما خالی هستید. برایتان نمی‌شود مُرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم تعهد وقول که طرف پایبند بمونه بهش وسلام

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

شوهر منم سرده..ولش کنم ده روز یه با میاد پیشم...ولی وثتایی که به اتاق خواب اهمست میدم احساس میکنه بهش اهمیت دادم و خوشحال میشه...خیییلی

اتاق خواب هم قسمتیه که باید بهش اهمیت داد مثل همه ی نیاز های دیگه و جبهه گرقتن نداره...تمام😐😐😐

میدونستید فقط زنها و دخترا هستن که هروز و هرساعت به این فکر میکنن که مرد زندگیشون رو چجوری جذب کنن و چجوری بهتر و دوست داشتنی تر باشن ؟ و چقدرررر تلاش و جان فشانی میکنن که یکم توجه مرده بهشون بیشتر بشه  درحالی که یک دهم این تصورات به ذهن مردا خطور نمیکنه و اصلا براش مهم نیست  

با زندگی قهر نکنین ، زندگی منت هیچ کس رو نمیکشه ...با خودتون هم قهر نکنین ، کسی نیست آشتی تون بده ...
بخدا کل نیاز مردا به رابطه خلاصه نمیشه. اوناهم انسانن😐 درک و عقل و فهم و شعور دارن موجود عجیبی ن ...

ایشون یا خودشو دست کم گرفته یا ما رو.یا سوار ماشین زمان بوده جای عهد قاجار از الان سر در آورده.حقوق برابر احترام متقابل.والسلام

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

یه دوستی دارم خیلی زیبا و جذاب و خوش اخلاقه، همسرش هر شب باهاش رابطه داشت و خیلی ازش راضی بود، چند سال بعد ازدواجش فهمید همسرش هر روز با زنای.. رابطه داره و همه اطرافیان هم حتی میدونن. نتیجه زیادی دل خوش کردن به اتاق خواب همیشه جالب نیست. زندگی خیلی پیچیده تر از غرایز نفسانیه. برآورده کردن نیاز با زوم کردن دائم متفاوته.

خیلی سخت تونست جدا بشه و شانس آورد مریضی نگرفت. 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
شوهر منم سرده..ولش کنم ده روز یه با میاد پیشم...ولی وثتایی که به اتاق خواب اهمست میدم احساس میکنه به ...

كسي منكر اهميتش نيست 

ولي شما يه جوري گفتيد كه انگار با حل اين نكته همه مشكلات زندگي حل ميشه

ابدا اينطور نيست

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....
شوهر منم سرده..ولش کنم ده روز یه با میاد پیشم...ولی وثتایی که به اتاق خواب اهمست میدم احساس میکنه به ...

شوهرت سرده دیگه اتاق و براش هر جور درست کنی بازم سرده وگرنه مرد نرمال اصلا به تزئینات و تمیزی اهمیت نمیده 😐