2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر باردارن بیان بگن چه علایمی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 105154 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردااری دوممه

با اولی خیلی فرق دارع

واسه دخترم تنها چیزی که بدم میومد تخم مرغ بود.سرحال بودم ویار خاصی نداشتم

اما واسه دومی که الان هفته ی ۱۴ هستم دو ماه اول دلم نسبت به بوی غذاها بد میشد دوس نداشتم غذا بپزم

الانم شور خور شدم

از تخم مرغم بدم نمیاد

سونوی غربالگری نگفت نینیم چیه ولی آخر اونم به اصرار دخترم گفت اححححتمالا دختر

دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است
هرچند به علائم نمیشه دل بست ,ولی میگم.تا سه ماهگی حالت تهوع داشتم اونم کم و معمولا عصر و شب داشتم ,ا ...

نی نی ات چیه؟

خوشبختی یعنی داشتن یک همسفر مهربان در زندگی و تجربه مادرانه های ناب برای دو هدیه الهی

من همش سردم بود .پاهایم یخ بود .رشد موهای بدنم کم شده بود .موهای زائد زیاد شده بود .موهای شکمم هم بیشتر شد. مزاجم حسابی بهم ریخت .تنبل و بی اشتها شدم .نفسم بند میاد .اصلا تا الان که ماه پنجم تموم شده معلوم نیست باردارم .با و جود اینکه  وزنم زیاد شده  .به  نظرم شکم پسر  دیرتر تابلو  میشه. چون سر دخترم شکمم زودتر معلوم شد.اوایل همش تشنم بود عاشق میوه شدم مخصوصا طالبی و هندونه .و گوجه سبز .کشک .و هر چی که ترش و شور باشه  .طرف راست صورتم جوش زد . به پهلو راست نمی تونم بخوابم واقعا احساس می کنم دست بچه توی پهلوم هست .تست نمک درست بود .جوش شیرین کف نکرد.شکمم بعد از حموم بزرگتر بود  .من با این  علايم که توی نی نی سایت خوندم  تقریبا تونستم حدس بزنم جنسیت رو  .بعد تصمیم  گرفتم خودمم کمک کنم.

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

یادم رفت بگم.من نه سر دخترم نه سر پسرم تهوع نداشتم ولی کلا سر پسرم حالم بدتر هست شاید چون سنم هم زیادتر شده .احساس می کنم زودتر خسته میشم .نفسم بند میاد .کم خواب شدم .و دستها و صورتم واقعا خشک شده

من همش سردم بود .پاهایم یخ بود .رشد موهای بدنم کم شده بود .موهای زائد زیاد شده بود .موهای شکمم هم بی ...

سلام عزیزم ایناعلایم پسرداربودنته؟اخه منم این علایموتقریبادارم 

سردخترم تکونش دیر ترشروع شد وشکمم دیر بزرگ شدولی سر این تکونش زودترشروع شد شکمم زودترمعلوم شد به پهلو راست نمیتونم بخوابم عاشق گوجه سبز و الو وچاغاله و طالبی ام دست وصورتم خشک شده اوایل بارداریم رشد موی پاهام خیلی شد ولی بعدماه پنجم کم شد تکوناش زیر شکممه فعلا زیر ناف هنوز نی نیم بالا نیومده ۲۱هفتمه میگن از ۲۳هفته میاد بالا سونو بهم گفت دختره ولی چندنفرمیگن شایداشتباه کرده نظر شماچیه؟؟؟

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار
من همش سردم بود .پاهایم یخ بود .رشد موهای بدنم کم شده بود .موهای زائد زیاد شده بود .موهای شکمم هم بی ...

تست نمک چطوریه

سلام عزیزم ایناعلایم پسرداربودنته؟اخه منم این علایموتقریبادارم  سردخترم تکونش دیر ترشروع شد وش ...

به من هم. ان تی گفت احتمالا دختره البته یازده هفته و چهار روزم بود ولی اگه سونوگرافی.هفته بالاتر بگه بپذیرید.یا برای  اطمینان یه دفعه دیگه هم سونو برید.من  آنومالی رو نوزده هفتگی رفتم  گفت پسر هست و دقیق  نشون  داد  و گفت یازده هفتگی چیزی از جنسیت نمی بینیم .همش  حدس و گمانه.کلا من بارداری دختر و پسرم خیلییییییی فرق داشت

تست نمک چطوریه

سرچ کنید هست .توی یه لیوان شیشه ایی نمک بریزید روش ادرار کنید . بعد بذارید یه جای ثابت بمونه .بعد از پنج دقیقه نگاش کنید اگر  روش ابری شد پسر .ولی اگر رشته از پایین میومد بالا دختر  هرچی یادم بود  نوشتم سرچ کنید توضیحش کامل تره

سلام عزیزم ایناعلایم پسرداربودنته؟اخه منم این علایموتقریبادارم  سردخترم تکونش دیر ترشروع شد وش ...

بله عزیزم اینها علائمی هست که سر پسرم دارم . سر  دخترم شکمم خیلیی زود تابلو شد . خوب و سر حال و خوش اشتها بودم .میل جنسی ام هم بیشتر  شده بود .تکونهاش و خیلیی زود احساس کردم  خط قهوه ایی روی شکم رو هم داشتم .سر پسرم ندارم .دخترم   شکمم داغ  و پهن  بود  ولی پسرم سرد و سفت وتیز.پسرم کمتر تکون می خوره .تکونهاش رو هم دیرتر حس کردم میل جنسی ام هم صفر شده.رنگ ادرار م سر دخترم پررنگ سر  پسرم  کمرنگ  بود ..دماغ ام سر  دخترم  بزرگ شده بود .ورمم  داشتم .باس نم  پهن  شده بود  .سر پسرم  باس نم  تیز شده .هر چی یادم بود  نوشتم  می دونم که واقعا برای  مامانا جنسیت فرق نمیکنه  و این واقعا طبیعی هست که از هر جنسی داریم  دلمون اون یکی  رو  هم بخواد .انشالله همه بچه ها سالم  و عاقبت به خیر  باشن.

به من هم. ان تی گفت احتمالا دختره البته یازده هفته و چهار روزم بود ولی اگه سونوگرافی.هفته بالاتر بگه ...

مرسی عزیزم لطف کردی جالبه منم تمام علایم شمارودارم انشاا... همه ی بچه ها سالم باشن بچه های ماام سالم بدنیابیاد