2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر باردارن بیان بگن چه علایمی داشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 105149 بازدید | 57 پست
مرسی عزیزم لطف کردی جالبه منم تمام علایم شمارودارم انشاا... همه ی بچه ها سالم باشن بچه های ماام سالم ...

آااامین.پس واقعا به علائم نمیشه دل بست با علائم یکسان جنسیت متفاوت بارداریم .حالا اگه احیانا جنسیت نی نی عوض شد به ما هم خبر بدید لطفا.

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

اصلا حالت تهوع نداشتم پاهام یخ بودن تو چشم راستم حرف vبود پی اچ ادرارم هفت بود تو شانزده هفته ضربان قلبش 149 بود عاشق ماست و دوغ و خیار و کلا چیزای خنک بودم ظاهرم تغیر نکرده فقط شکمم اومده یکم جلو ،همیشه هم یچیز سفت سمت چپم حس میکنم الانم ک 17 هفته هستم اصلا هیچ حسی ندارم تکون نمیخوره

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا حالت تهوع نداشتم پاهام یخ بودن تو چشم راستم حرف vبود پی اچ ادرارم هفت بود تو شانزده هفته ضربان ...

منم تکونهاش و دیر احساس کردم .هنوزم فکر می کنم از دخترم خیلییی کمتر تکون می خوره . من پی اچ ادرار م هم سر دخترم هم پسرم 5، بود

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

اصلا قیافم تغییر نکرده... خدا رو شکر ورم ندارم، شکم بالا و تیز میاد جلو. ماه های اول فقط میل به سردی جات داشتم - در کل فرم بدن سر نی نی پسر زیاد تغییر نمی کنه و مامان زشت نمیشه...

ولی بیشتریا سر دخمل ورم وباد زیاد دارن و صورت مادر زشت میشه.

البتهاینا تجربیات من بود

سلام بچه ها منم حالت تهوع داشتم و استفراغ میکردم ب میوه جات علاقه داشتم همش گرمم میشد حالم از تخم مرغ بهم میخورد پاهایم داغ بود بیحال بودم خسته بودم عصبی بودم معدم همش سنگین بود رشد موهای پام و زايدم 

زیاد شده بود از اوایل چهار ب شیرینی علاقه داشتم شکم هم زیاد نداشتم از بوی ادکلن و تاید متنفر بودم کلن از شوینده ها بدم میومد راستی صورتم قبل بارداری خیلی لک و جوش داشت توی بارداری و از اواخر ماه سوم پوستم مثل آینه زلال و شفاف بود لک هام از بین رفت و خیلی خوشگل شدم آن تی گفته احتمالن دختره

خدایا شکرت برای دخترم*

سلام بچه ها من نی نیم پسره اومدم ازعلاییم بگم برا کسانی ک مثل من نی نی سایتو زیرو رو کردن

1.ازهفته هشت حالت تهو شدید کاربه سروم میکشید چون نمیتونستم هیچی بخورم به مدت ی هفته شدید وذبعد ملاییم شد تا اخر دوماه و وسط سه ماه کلا از بین رفت والن همه چی میخورم شیکمو شدم شدید میل زیاد به شوری دارم و ترشی هم إی میخورم شیرینی زیاد نه ولی میخورم 

2.الان تو شیش ماهم و شکمم فقط ی کوچولو اومده جلو

3.بچع طرف راست شکمم بود وبی الان دور میخوره با خوذم اون ور اینور میشه

3.تست جوش شیرین قل زد برام و نمک ابری شد

4.اوایل ازشوهرم بدم میومد ویارشدید بهش داشتم

5.تست حلقه درست در نیومد

6.عاشق انار و پرتغالم 

پاینم بگم تو ان تی ب من گفتن دخمل داری تا الان ک فهمیدم پسره

اینم بگم دایم لرز میکردم واز بوی مرغ وکوبیده متنفربودم رشد موهای بدنم کم شده و اویل ریزش مو شدیدد دا ...

سلام خانومی شما الان چند ماه هستید این پستا نمیدونم مال کی هستش ولی منم علایم شمارو دارم و خیلی دوس دارم پسر باشه الانم نه هفته و پنج روزمه .خیلی عالی و کلی توضیح دادی من که استفاده کردم خیلی ممنونم اگه چیزی بود دوباره بنویس 

صدای خنده ها خدا را میشنوی . ... دعاهایت را میشنود. و به آنچه محال میپنداری میخندد......
اینم بگم دایم لرز میکردم واز بوی مرغ وکوبیده متنفربودم رشد موهای بدنم کم شده و اویل ریزش مو شدیدد دا ...

راستی چرا تیکر ندارین؟؟؟؟

صدای خنده ها خدا را میشنوی . ... دعاهایت را میشنود. و به آنچه محال میپنداری میخندد......