2777
2789

سلام مامانای خوشگل اگه پسر یا دختر باردارید بگید چه علایمی دارید که بفهمیم بچه پسره یادختر؟؟؟؟

یه صلوات برای سلامتی همه مامانا مخصوصا مامانای باردار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدن هرکسی وهربارداری فرق داره اصلا نمیشه از روی علائم تشخیص داد

من خودم دوتاپسر دارم بارداری اولم چندبار تهوع داشتم ولی دومی حتی یک بار تهوع نداشتم ولی تو هردو خیلی سرحال بودم وخوش اشتها

من بچه اولم دختر بود ولی علائمی که داشتم همه میگفتن پسر میشه بچت فکر کنم ربطی به علائم نداشته باشه جنسیت علائم بیشتر مربوط به شرایط بدن مادر میشه فکر کنم

عشق یعنی درمیان صدهزاران مثنوی                            بوی یک تک بیت ناگه مست و مدهوشت کند

فعلا کسی چیزی ننوشته😊😂

من نىنيم پسره از هفته ٧ تا هفته ١٤ حالت تهوع شديد داشتم اصلا هيچى نميتونستم بخورم به همه بو ها حساسيت داشتم از بوى پودر لباسشويى تا بوى غذا و همه چيز حالم بهم ميخورد اصلا وزن نميتونسم بگيرم در كل داغون شده بودم راستى همش كل روز حالت تهوع هم داشتم صورت من اصلا جوش نميزد قبل باردارى ولى الان بعضى اوقات يكدونه جوش ميزنه😁 اصلا حال تكون خوردن نداشتم ولى از هفته ١٤ به بعد ديگه علايم از بين رفت 

هرچند به علائم نمیشه دل بست ,ولی میگم.تا سه ماهگی حالت تهوع داشتم اونم کم و معمولا عصر و شب داشتم ,از مرغ و ماهی متنفر بودم و عاشق خیار و گوجه و ماست و دوغ ترش .موهای دست و پام کم شده اما موی شکمم زیاد شده ,پاهام تا سه ماهگی شبا گر میگرفت و معمولا گرمم بود .پوستمم صافتر و سفید تر شده

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

من تا 16 هفته تهوع داشتم کل روز.از هربویی بدم میومد.پیازداغ.برنج.خیلی بدم میومد.بچم سمت چپم.قیافمم تغییر نکرده همه میگن.پوستمم چرب بود خشک شده

پسرم تاج سرم.عشقای قبل از تو سوتفاهم بود😍❤❤❤😍
من تا 16 هفته تهوع داشتم کل روز.از هربویی بدم میومد.پیازداغ.برنج.خیلی بدم میومد.بچم سمت چپم.قیافمم ت ...

همشم گرمم میشه.موهای بدنمم زیاد شده

پسرم تاج سرم.عشقای قبل از تو سوتفاهم بود😍❤❤❤😍