2777
2789

دیروز تو صف نونوایی بودم یه مردی پشت سرم نوبت گرفت ۴۰ اینطورا میخورد بهش بعد شروع کرد تکرار کردن شمارش اول نفهمیدم چی میگه بعد نزدیک شد هی تندتر شمارشو می‌گفت 

ده دقیقه ای پشت سرم بود و هی تکرار میکرد نزدیک تر که شد شمارشو تو گوشیش نوشت گوشیش آورد سمتم 

چون ترسیده بودم به روی خودم نمیاوردم بقیه کسایی که تو نونوایی بودن هم بنظرم آدمای قابل اعتمادی نمیومدن که ازشون کمک بخوام تازه پشت مرده ام یکی می‌شنید که یارو داره برام مزاحمت ایجاد می‌کنه ولی ساکت بود

ولی حس بدی دارم هی با خودم میگم کاش داد و بیداد میکردم آبروش می‌رفت ولی اون لحظه واقعا هم شوکه بودم هم می ترسیدم اومدم بیرون دیگه دنبالم نیومد خداروشکر 

شما باشید این جور موقع ها چیکار میکنید من کلا به رو خودم نیاوردم انگار اصلا نمی شنوم 

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

نه سکوت نه داد و بیداد یه نگاه تیز کافی بود 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم:]

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

از طرفی ام با خودم گفتم الان دادوبیداد کنم کسی حمایت نمیکنه

تو نونوایی همه آقا بودن 

چگونه منصف باشیم؟ هر وقت خواستی نظر به بد بودن یه آدم بدی، دو بار فکر کن. بارِ اول از روی خشمِ، شاید بارِ دوم فروکش کرد :) خداروشکر که نی نی سایت هست وگرنه دق میکردم :)

ببین همیشه میگم میزنم جر میدم ولی واقعا تو عمل سخته

یه روز بارونی من داشتم از کتابخونه برمیگشتم سال کنکورم

هوا تاریک بود

یهو متوجه یه ماشین شدم که پشت سرم میومد 

ببین سنش ۴۰ ۴۵ هنوز که هنوزه قیافشو یادمه هرجااا میرفتم میومد

تازه یسری حرفای نامربوطم میزد 

من به سختی فرار کردم اون روز تو خیابون خلوت

از همون زمان یه ترسی تو وجودم دارم موقع تنهایی بیرون رفتن

همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی] 

ببین همیشه میگم میزنم جر میدم ولی واقعا تو عمل سختهیه روز بارونی من داشتم از کتابخونه برمیگشتم سال ک ...

منم قیافش اصلا از جلو چشمم نمیره