babygirllneedyou مدیر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 عنوان اوف ناهار اردک خوردمم دلم سنگینه | مشاهده متن کامل بحث + 25466 بازدید | 407 پست حالم خوب نیست مشکل معده شدید هم دارمم نباید میخوردمش الانم میخوام درس بخونم حالم بده سنگینم شدیدد امتحان دانشگاه دارم استرس دارم نه میتونم بخونم نه میتونم نخونم 1403/10/13 | 15:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 ناراحتی نداره من غذا شمال دوست ندارم خوب هرکی یه سلیقه ای داره دیگه
بهییی۹ عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 2103 من مرغم بزور میخورم. عجب چرت پرتایی میخورین ـ▄▄▄▄· ▄▄▄· ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄ ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀▀▀ · ▀ ▀ .▀ █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀
baran_avi عضویت: 1403/01/01 تعداد پست: 5172 یه عده یه جور میگن مگه اردک هم میخورید که انگار از پشت اومدن یه بار تو عمرت اومده باشی شمال یا آشنای شمالی داشته باشی باید بدونی اردک میخورناردک با مرغ چه فرقی داره حداقل کاش اونایی که گیاه خوار هستن این حرفارو بزنن
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 خبکاش مراعاتمیکردیکمترمیخوردی عزیزم اره گلم اشتباه کردم اصلا
انستازیاـ۰۰۰۰ عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 1481 من مرغم بزور میخورم. عجب چرت پرتایی میخورین یک نفر پیدا شد حرف حق بزنه
بهییی۹ عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 2103 من مرغو هم نمیتونم بخورم دقیقااا ـ▄▄▄▄· ▄▄▄· ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄ ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀▀▀ · ▀ ▀ .▀ █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 من مرغم بزور میخورم. عجب چرت پرتایی میخورین اره بابا راست میگی توو
niloofarzradoabi عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 2552 شلخت بخوردی خار تی معده صلوات فده ای که🤣 معنی حرفت چیه برام جالب شدبگو 😅 من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚
بهییی۹ عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 2103 یک نفر پیدا شد حرف حق بزنه 😄🙂 ـ▄▄▄▄· ▄▄▄· ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄ ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀▀▀ · ▀ ▀ .▀ █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀
لیلیخانم عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 21993 شمالی هستیفسنجون خوردی یا شکم پر؟ فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بهییی۹ عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 2103 اره بابا راست میگی توو حالا خوبه راهی بیمارستان نشی تا سر حرف بیای ـ▄▄▄▄· ▄▄▄· ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄ ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀ ▀ ▀ ▀▀▀ · ▀ ▀ .▀ █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀
babygirllneedyou مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 5089 @niniyar_2 @niniyar_5 عزیزم چرا این کاربرای بیشخصیتو جمع نمیکنی ؟ هرچی لقب خودشو خانوادشه به بقیه ... گفتم برو بیرون نفهم تو اول شروع کردی نی نی یار یه نگاه بندازه متوجه میشه بیماری خود درگیری داری