2777
2789
عنوان

خرید خونه تمیز تو پایین شهر یا خونه کوچیک و کثیف وسط شهر منطقه خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 52 پست
درسته ولی کنار شهر هم شاید فقط ۳۰ متر بزرگتر بتونیم بگیریم و البته تمیز تر ،بنظر شما می ارزه؟

گفتید انتقالی گرفتید کدوم نزدیک محل کارتونه ؟اونو انتخاب کنید .اون جای بزرگتر جای پیشرفت داره؟اگر نه همون جای کوچیکتر رو بگیرید قیمت همه چی ماشالله لحظه ای بالا میره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته همه جا گرون شده خیلی یه سقف بالاسر یه خونه برای بیشتریا آرزو شده ولی همین که مستاجر نباشی هم خ ...

۱۲ساله مستاجرم 

تمام سرمایه ی زندگیم با یه قرون یه قرون اگه ۵۰ مار هم بتونم بخرم خدا رو شکر میکنم

واقعا از مستأجری خسته شدم 

خدا به همه ی مستأجرا کمک  کنه صاحبخونه بشن

#واجب-فراموش_شده#بی_تفاوت_نباشیم
گفتید انتقالی گرفتید کدوم نزدیک محل کارتونه ؟اونو انتخاب کنید .اون جای بزرگتر جای پیشرفت داره؟اگر نه ...

راستش از نظر رفت و آمد تفاوت قابل توجهی ندارند  

بیشتر اسم اون منطقه بد در رفته ولی امن هست

ولی اون منطقه ی وسط شهر که خونه کهنه و کوچیک داره در عوض اسم خوبی داره و معروفه به جای خوب

راستش از نظر رفت و آمد تفاوت قابل توجهی ندارند بیشتر اسم اون منطقه بد در رفته ولی امن هست ولی اون م ...

خب  این فکر کنید یه محله که اسم بد در رفته تا اخر به همون اسم میشناسن.انشالله خواستید بفروشید خونه بزرگتر بگیرید سخت بفروش میره .منطقه بهتر مشتری بهتری هم داره صددرصد

خب این فکر کنید یه محله که اسم بد در رفته تا اخر به همون اسم میشناسن.انشالله خواستید بفروشید خونه ب ...

دقیقا همین طوره

اینا رو عمیقاً قبول دارم ولی میترسم همون مدت کوتاه که اونجا بشینم با دو تا بچه کوچیک اعصابی نمی‌مونه برام چون کوچیکه مثل زندان