2777
2789
عنوان

بالا بردن وزن

97 بازدید | 22 پست

بچه  ها کمبود وزن دارم کسی میدونه چطور وزنم ببرم بالا؟؟  رسما استخونام بیرون

یک سوال دیگه شما سرتون میشورید موهاتون زیاد می ریزه؟ من موقع شستن و بعدش شونه میکنم خیلی میریزه

...

منم‌لایک‌کنید

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای افزایش وزن به طور سالم، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

1. **افزایش کالری مصرفی**: سعی کنید کالری بیشتری نسبت به نیاز روزانه‌تان مصرف کنید. می‌توانید با افزودن مواد غذایی غنی از کالری مانند آجیل، کره‌های مغزی، آووکادو و روغن‌های سالم به وعده‌های غذایی‌تان این کار را انجام دهید.

2. **غذاهای پروتئینی**: مصرف پروتئین کافی می‌تواند به ساخت عضلات کمک کند. منابع خوب پروتئین شامل گوشت، ماهی، تخم‌مرغ، لبنیات و حبوبات هستند.

3. **وعده‌های غذایی بیشتر**: به جای سه وعده اصلی، می‌توانید وعده‌های غذایی کوچکتر و بیشتری در طول روز مصرف کنید. این کار می‌تواند به شما کمک کند تا کالری بیشتری دریافت کنید.

4. **مکمل‌ها**: در برخی مواقع، مصرف مکمل‌های غذایی مانند پروتئین وی یا گینرها می‌تواند کمک‌کننده باشد، اما پیش از شروع هرگونه مکمل، بهتر است با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید.

5. **ورزش‌های مقاومتی**: تمرینات وزنه‌برداری و مقاومتی می‌تواند به افزایش توده عضلانی و در نتیجه افزایش وزن کمک کند.

6. **نوشیدنی‌های کالری‌دار**: مصرف نوشیدنی‌های مغذی مانند اسموتی‌ها یا نوشیدنی‌های پروتئینی می‌تواند به افزایش کالری دریافتی شما کمک کند.

در مورد ریزش مو:

ریزش مو می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله استرس، تغییرات هورمونی، کمبود مواد مغذی یا شرایط پزشکی باشد. اگر ریزش مو شما شدید است و نگرانی دارید، بهتر است با پزشک یا متخصص پوست و مو مشورت کنید. همچنین، نکاتی برای کاهش ریزش مو:

1. **استفاده از شامپو و نرم‌کننده مناسب**: از محصولات ملایم و مناسب برای نوع موی خود استفاده کنید.

2. **عدم استفاده از حرارت زیاد**: سعی کنید از ابزارهای حرارتی مانند سشوار و اتو مو کمتر استفاده کنید.

3. **تغذیه سالم**: مصرف مواد غذایی غنی از ویتامین‌ها و مواد معدنی، به ویژه ویتامین‌های گروه B، ویتامین D و آهن می‌تواند به سلامت موها کمک کند.

4. **کاهش استرس**: تکنیک‌های مدیریت استرس مانند یوگا و مدیتیشن می‌تواند به کاهش ریزش مو کمک کند.

اگر ریزش مو ادامه پیدا کرد، مشاوره پزشکی می‌تواند به شناسایی علت و درمان مناسب کمک کند.

دختر مازندرانم

برای بالا بردن وزنت باید غذا های پرکالری بخوری ماکارونی سیب زمینی اشتهاتو باید زیاد کنی شیرخشک بخور پودرجوانه گندم و سویق سنجد بریز داخل شیر بخور قرص مولتی ویتامین و اهنم بخور 

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

من روزی یه سیب‌زمینی آبپز و یه تخم مرغ میخوردم چندکیلو وزنم اومد بالا توی دوماه اینا...البته مثلا میان وعده هم میخوردم...حالا یا چندلقمه غذا بود یا هرچی...بادوم زمینی هم روزی تونستی یه مشت بخور