2777
2789
دورباشه ازجونت عزیزمممم🥲امیدوارم یه عالمه دلیل رنگی وحال خوب قسمتت شه ویه عمربابرکت🫂🩵🛸

ممنونم‌

ولی‌‌این‌جهانو‌دوست‌ندارم

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

وصال با خودش 

یه خاسته دنیایی هم ازش دارم و ازش خاستم این ماه بهم بدتش 

منتظرم جوابمو بده 

ریش و قیچی رو سپردم دست خودش چون می‌دونم این همون خدایی هست که هیچ کس رو نداره ولی منو هیچ وقت تنها نگذاشت همیشه حوصلمو داشت چه حالم خوب بود چه بد همیشه به خاسته هام جواب میداد هیچ وقت نااامید منو برنمیگردوند از درگاهش همیشه شونه ها و آغوش امنش محل حال بدی هام بود و همیشه نگاه های مهربونش رو موقع حال خوبی هام بهم مینداخت خدای من همچین خداییه من دارم از همچین خدایی خاستمو میخام 

خدای مریمی که باکره پسر دار شد خدای یوسفی که از ته چاه به تخت شاهی نشست خدایی که موسی رو از تو سبد روان روی رودخونه به عزت رسوندش 

خدای من همچین خداییه خدای تبدیل ناممکات به ممکناته 

یک بار بهش رو بزنی روتو رو زمین نمینندازه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم‌ولی‌‌این‌جهانو‌دوست‌ندارم

ولی این جهان تورودوس دارهههه بین میلیاردهاانتخاب تورو مناسب اینجابودن دیده🙂✨️

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

عزیزدلم دل بی غم که وجود نداره تو دنیاامیدوارم خدا بهترینا رو برات رقم بزنه که جبران همه سختیات باشه ...

هیچ دلیم به اندازه من غم نداره امروزا 

فدات بشم من عزیزمی شما💜

ان شالله دلتون همیشه شادو زندگیتون پر از لبخند و خوشحالی باشه عزیزم😍💚💕

🙂

اول ظهور آقا امام زماندوم سلامتی خانوادم شفای همه بیماراسوم عاقبت بخیری همه ی هموطنام وخودم و خانواد ...

چقد دل مهربونی دارید که موقع دعا کردن به فکر همسایه هاتون هم هستید

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
ولی این جهان تورودوس دارهههه بین میلیاردهاانتخاب تورو مناسب اینجابودن دیده🙂✨️

نه این‌دنیا‌نا‌عادلانست‌

خداهم‌برای‌زجر‌کشیدن‌‌مارو‌آفریده‌‌وفراموشمون‌کرده😞

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

نه این‌دنیا‌نا‌عادلانست‌خداهم‌برای‌زجر‌کشیدن‌‌مارو‌آفریده‌‌وفراموشمون‌کرده😞

خدابرای هرکس همونقدی وجودداره که باورش داره🥲دستاشو برات بازکرده محکم بغلش کن وبه زندگی برگرد🫂🩵

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

هیچ دلیم به اندازه من غم نداره امروزا فدات بشم من عزیزمی شما💜ان شالله دلتون همیشه شادو زندگیتون پر ...

همچنین عزیزم😘

ناراحت نباش روزای خوبم می‌رسه.همیشه در روی یه پاشنه نمیچرخه❤❤❤❤