2777
2789

خواهرم با یه پسری میخواد در آینده ازدواج کنه تازه آشنا شدن  خودش رنگ پوستش تیره پسره سفید چشم ابی

پسره هم حرفای بی ادبی زیاد میزنه بهش هم یکم ساده لوحه قبلا نامزدی بهم خورده هم داشته بهش گفتم کسی که حرفای اینجوری میزنه اصلاااااا مناسب نیست میگه نه از سادگیشه 

نظر میدید🙏🏼

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

حالا چون چشم رنگیه که نمیشه رو ازدواجشون نطر داد

میشه ازدواج کنه، ولی شعور کجا چشم رنگی کجا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

آدمه؟ اگه آره دو تا انسان میتونن با هم ازدواج کنن چه سوالیه

اکه اخلاقشو نمیپسنده ردش کنه 

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به رنگی پنگی نداره اخلاق مهمه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
حالا چون چشم رنگیه که نمیشه رو ازدواجشون نطر دادمیشه ازدواج کنه، ولی شعور کجا چشم رنگی کجا

منم از چشم رنگی بدم میاد احساس خودبزرگ بینی دارن ولی احمق بودنشو چجوری باید تحمل کنیم

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

آدمه؟ اگه آره دو تا انسان میتونن با هم ازدواج کنن چه سوالیهاکه اخلاقشو نمیپسنده ردش کنه

فک کنم کم بیاره اخرش رد کنه

فک کنم کم بیاره اخرش رد کنه

خب حتما اگه اخلاقشو دوست نداره اذیت میشه اینکارو بکنه

بحث یه عمرههه

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم. https://abzarek.ir/service-p/msg/2088007 ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

من خودم چشمم سیاهه نامزدم رنگی من سفیدم اون سبزه 😂.... ولی ادم بددهن درست نمیشه بگو خوب فکراشو بکنه

چه جالب چشم مشکی پوست سفید خیلی جذاب‌تره خوشبخت باشی الهی

اره واقعا پسره خرابه بنظرم افکارش بی ادبیه

من خیلی خیلی  سفید و بورم همسرم کاملا سبزه و مشکی،مردای روشن من رو جذب نمیکردن، چه ربطی داره که نشه با تفاوت ظاهری باهم ازدواج کرد؟ مگه اینکه این اقا مشکل اخلاقی داشته باشه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!