2777
2789
عنوان

دارم میرم بالاخره تخمک اهدا کنم 🥺

337 بازدید | 21 پست

بعد کلیتصمیم گیری های ناموفق بالاخره امروز دارم میرم که اهدا کنم 🤲خدایا ب امید تو 

امید وارم دامن همه منتظرا سبز بشه عشقا 

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

چرا اهدا کنی؟ ب کی؟ نگران نمیشی بچهوهات چی قراره سرشون بیاد؟

حالا اگه احتیاج واجب داری، ک نمیتونی کار  بدنی کنی ،ی چیزی 

ولی اینا بچه های تو میشن 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اهدا کنی؟ ب کی؟ نگران نمیشی بچهوهات چی قراره سرشون بیاد؟حالا اگه احتیاج واجب داری، ک نمیتونی کار ...

بخاطر پولش که نمیرم رایگان اهدا میکنم عزیز دلم 

نگرانی برای کار خیر ؟!

خیلیا منتظر یه بچن سالهاست چ میشه منی ک میتونم کمک کنم بکنم ؟!

به کی هم نخواستم ببینم گیرنده رو ناشناس انجام میدم تصمیم خودم بود 

بعد ها میتونی با جنبه احساسی ماجرا کنار بیای؟

اره گلم ناشناس هستم و گیرنده هم همینطور 

هرچقدر خواستن باهام ارتباط بگیرن به دکتر گفتم فقط به صورت ناشناس حاضرم 

اره گلم ناشناس هستم و گیرنده هم همینطور هرچقدر خواستن باهام ارتباط بگیرن به دکتر گفتم فقط به صورت نا ...

یه روزی یه جایی تو زندگی باهاشون مواجه میشی دنیا کوچکتر از این حرف ها هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بخاطر پولش که نمیرم رایگان اهدا میکنم عزیز دلم نگرانی برای کار خیر ؟!خیلیا منتظر یه بچن سالهاست چ می ...

این همه کار خیر دیگه. چرا باید ب بدنت اسیب وارد کنی . تخمک کشی خیلی ضربه ب بدنت میزنه. 

بشین تو خونه تخم مرغ ابپز کن لای نون ببر پخش کن بین بچه های سر گذر

ا

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه روزی یه جایی تو زندگی باهاشون مواجه میشی دنیا کوچکتر از این حرف ها هست

خب از نظر بیولوژیکی هست 

قطعا از لحاظ معنوی نه من حسی به اونا دارم نه اون ب من 

جنین که تو رحم من بزرگ نمیشه من فقط تخمک میدم همین 

این همه کار خیر دیگه. چرا باید ب بدنت اسیب وارد کنی . تخمک کشی خیلی ضربه ب بدنت میزنه. بشین تو خونه ...

شهر ما بچه های سرگذر نداره عشقم 

اصلا همچین موردی نیست 

از نظرتم ممنونم ولی به نظرم خیلیا حق مادر شدن رو دارن 🥺💔

شهر ما بچه های سرگذر نداره عشقم اصلا همچین موردی نیست از نظرتم ممنونم ولی به نظرم خیلیا حق مادر شدن ...

کارت اشتباهه 

اسی همون روشی که حامله میشه وموقع زایمان بچه رو تحویل میده به اون خانمی که بچه میخواست؟ همه ی هزینه ...

نه عشقم اون رحم اجاره ای هست 

من فقط تخمک اهدا میکنم 

که با اسپرم های شوهر طرف لقاح مصنوعی میدن و به رحم خانم گیرنده منتقل میشه و جنین همون جا رشد میکنه و زایمانم همون خانم انجام میده 

خب از نظر بیولوژیکی هست قطعا از لحاظ معنوی نه من حسی به اونا دارم نه اون ب من جنین که تو رحم من بزرگ ...

فقط تخمک؟

اون بچه از نظر شرعی بچه شما هست هرچند که از لحاظ قانونی خیر

انصافا کار  سختی هست 

اهدای خون و پلاسما و...ثواب هم داره این جنبه های احساسی رو هم نداره اتفاقا خیلی ها هم نیازمند این موارد هستن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

فقط تخمک؟اون بچه از نظر شرعی بچه شما هست هرچند که از لحاظ قانونی خیرانصافا کار سختی هست اهدای خون و ...

خودم به شدت کم خونم و قراره بهم خون اهدا بشه 😂😂😂

اره فقط تخمک !