2777
2789

باسلام و صبح بخیر 

بنده از یه دختر خانمی که هم کلاسیم هست خوشم اومده بعد چند وقت پیش آشنا شدیم باهم باهم چت میکردیم تا دیشب که بهشون گفتم بهشون علاقه دارم و ایشون هم گفتن که در این تایم که هستم نمی تونم نه به درخواست شما نه هیچ کس دیگه جواب بدم یعنی منظورش جواب منفی هست بعد یه بار دیگه بهش گفتم باز نه گفت راستش چند روز پیش داشتین درمورد دوستشون صحبت میکردیم که با همسرشون چجوری آشنا شدن و گفت بعد درخواست دوستشون رد کرده بعدش دلیلشو که پرسیدم گفتن خب اون غریبه بود 

بعدا که اشنا شدن دید میتونه یه دید دیگه بهش داشته باشه  

به نظرتون خودش هم داره ناز میکنه یا واقعا جوابش نه هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم

اگه دوسش داری بش بگو میتونم ی مدت صبر کنم شرایطتت برا جواب دادن اوکی شه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
بهشون گفتم میگه من برای زندگیم هدف دارم و...

بپرس بین هدفاش دوستیی ازدواجی چیزی نیس اگه نیس بیخیالش شو چون نظرش عوض نمیشه. فقط تایم شما هدر میره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
ديشب بهش گفتم ،گفتم قصد جدی هست گفتن من برای زندگیم هدف دارم و از این حرف ها

ببین بخوام راحتت کنم دقیقا داره حرفای منو میزنه 

ب رلم همینارو میگفتم ولی بعد ۶ یا ۷ ماه یهو حوابم مثبت شد الان یساله باهمیم😂

اگ خیلیییی دوسش داری ب پاش بمون

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️

ببین بخوام راحتت کنم دقیقا داره حرفای منو میزنه ب رلم همینارو میگفتم ولی بعد ۶ یا ۷ ماه یهو حوابم مث ...

میشه بیشتر بهم بگید 

واقعا دارم دیوانه میشم خیلی دوسشون دارم 

حتی بهشون گفتم اگه میشه بیشتر فکر کنید گفت من قبلا درباره این موضوع فکرامو کردم 

خیلی خودشو بالا گرفته ولش کن اگر با این ازدواج کنی زندگیت جهنم میشه 

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

میشه بیشتر بهم بگید واقعا دارم دیوانه میشم خیلی دوسشون دارم حتی بهشون گفتم اگه میشه بیشتر فکر کنید گ ...

احتمالا نازشه ولی من میگم تو بمون خودتو عشقتو علاقه اتو بهش ثابت کن شاید یکم طول بکشه ولی شدنیه 

ب پای دوتا حرف علاقه ای ک میگی خیلی زیاد بهش داری رو کنار نزار

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️