2777
2789

همه چی این گربه خوبه ولی می‌ره بیرون من نمیدونم به چی دست میزنه یه جوریم بعد رفتم دستامو شستم اونجام میخارید خاروندنم بعد یه بوی بد داد تا حالا همچین بویی نمی‌داد واژ.نم بعد با دست دیگم زدم بو نمی‌داد رفتم شستم میترسم تو تاریکی خوب نشسته باشم به نظرتون عفونت میگیرم میترسم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بوی بدی میداد دستم قبل اینکه بفهمم دستمو زده بودم به پایین تنه منم استرسی

نباید دستتو می‌زدی اونجا. چون گفتی گربه رفته بیرون و اومده. گربه اگه کلا توی خونه باشه و واکسینه بشه، مشکلی نداره. اما بیرون که میرن، کلی کثیفی میچسبه به بدنشون.

نباید دستتو می‌زدی اونجا. چون گفتی گربه رفته بیرون و اومده. گربه اگه کلا توی خونه باشه و واکسینه بشه ...

گربه واسکن خورده همه کاراشو کردیم روزی نیم ساعت می‌ره خونه همسایه با گربه های اونا بازی کنه 

گربه واسکن خورده همه کاراشو کردیم روزی نیم ساعت می‌ره خونه همسایه با گربه های اونا بازی کنه

آها پس توی خیابون نمیره دیگه درسته؟ یا توی حیاط نیس دیگه؟

کلا توی خونه هست؟

چند مدت پیش واکسن زدین بهش؟ واکسن سه گانه همشو زدین؟ قرص انگل کی خورده؟ اینا رو دقیق بگو که بهت بگم مشکلی هست یا نه.

آها پس توی خیابون نمیره دیگه درسته؟ یا توی حیاط نیس دیگه؟کلا توی خونه هست؟چند مدت پیش واکسن زدین بهش ...

قرصشو هفته ای یکبار میدم واکسن امسالشم دو ماه پیش زده ولی دهنش بو میده دکتر برم میگه عادیه گاز نمیگیره عصبیش کنیم ناخن میندازه

قرصشو هفته ای یکبار میدم واکسن امسالشم دو ماه پیش زده ولی دهنش بو میده دکتر برم میگه عادیه گاز نمیگی ...

خب با این حساب ، هیچ مشکلی براتون به وجود نمیاد . نگران نباشین. من دو تا گربه دارم توی خونه. توی بشقابم هم راه برن، توی همون بشقاب غذا میخورم. چون واکسن و قرصشون به موقع بوده.