23donyam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 392 عنوان میترسم دعام کنید 59 بازدید | 7 پست پسرم الان یه مدتیه خیلی تند تند جیش میکنه یعنی هر دیقه فردا صبح قراره ببرمش آزمایش قند بده نیم ساعت پیش بیدارم کرد گفت مامان آب بده دهنم خشکه😭😭....الان خوابیده من دارم گریه میکنم.....بچم آخه تپل هم نیست خیلی بخور هم نیست..... 1403/10/13 | 05:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خوبیها عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 7055 مگه قند ارثی دارید که این فکر به ذهنتون رسیده هوا سرده و بچه ها تند تند آب میخورن بدنش سردیش نشده دمای خونتون سرد نیست لباس گرم به خصوص شلوارم گرم میپوشه چون آدم همیشه از پا سردش میشه
23donyam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 392 مگه قند ارثی دارید که این فکر به ذهنتون رسیده هوا سرده و بچه ها تند تند آب میخورن بدنش سردیش نشده دم ... آزه پدرشوهر مادرشوهرم قند دارن از اون میترسم.....خیلی تند تند جیش میکرد،الان گفت دهنم خشکه جیگرم کباب شد براش😭😭
خوبیها عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 7055 توکل کن به خدا اگر استرس داری آیه الکرسی بخون و به بچت فوت کن دلت آروم میشه چیزی نیست نترس عزیزم
23donyam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 392 توکل کن به خدا اگر استرس داری آیه الکرسی بخون و به بچت فوت کن دلت آروم میشه چیزی نیست نترس عزیزم ان شالله عزیزم 😭😭
خوبیها عضویت: 1402/09/20 تعداد پست: 7055 آزه پدرشوهر مادرشوهرم قند دارن از اون میترسم.....خیلی تند تند جیش میکرد،الان گفت دهنم خشکه جیگرم کبا ... ترس به دلت راه نده میگم بچه ها هر دفعه تشنشون میشه الانم هوا سرده خب سریع دستشویی میگیرن قند ارثی اگر باشه بعد از سن جوانی خودشو نشون میده احتمالش خیلی کمه بچه تو سن پایین بگیره ازمایش میده حیالت ان شاء اله راحت میشه نترس گلم