2777
2789
عنوان

خیانت

322 بازدید | 25 پست

به دوست صمیمیم علاقه داره از لحاظ جنسی 

ولی یه سره میگه من تورو با هیچکس عوض نمیکنم! 

دارم روانی میشم مگه یه مرد میتونه به چند تا زن همزمان جاذبه جنسی داشته باشه اما از لحاظ عاطفی بند یه زن؟!

میخوام ازش جدا شم… بحثشو که میکشم وسط میتونم اشک  تو چشاش بیینم… من حتم دارم از دوستم خوشش میاد دلایلشو اینجا نمیتونم بگم چون گزارش میزنن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به گریه ی چشمشون اعتماد نکن من زیاد دیدم اشکاشونو بعد فهمیدم دروغن نمیدونم چرا اشک میریزن🤣

خیلی عوضین

روانمو بهم ریخته 

میگه من بعد تو چجوری بتونم کسی رو جات بزارم؟ 

بعد همین الان جام کسیو گذاشته😂😂

حدسم درسته . فانتزیشه

فانتزیش رابطه سه نفرس که دوستمم باشه… بهشم گفتم که فانتزیته گفت نه من برای تو میگم! من بعدا پیر میشم حسم کم میشه اونم باشه که تورو تخلیه کنه😐

عجب مارموزیه . دوستت متاهله ؟

خیلییییی یه جوری قانعت میکنه که بعدا بیای تشکر کنی چقدر به فکرمی😂

نه دوستم مجرده

جلوشم رفتارایی داشته که تو جذب کردنش بی تاثیر نبوده… ولی میتونم بگم شخصیتش اینجوریه، این آقا رو دوست نداشته که این رفتارا رو داشته

دوستم کناره ولی میگم این بهش فکر میکنه…نه ندارم

عزیزم اول اینکه میخوام بدونم باهاش دراین مورد صحبت کردی؟؟اگه که یه روز وقت بزار بشینید باهم صحبت کنید مشکلت بگو دوم اینکه مهمونی هایی که دعوتی میدونی اون خانم هست عزیزمن نرو خیانت ها اکثرا از همین دوستای صمیمی شروع میش ها بهت بگم رفت وآمدتو محدود کن سوما حالا از این آقا جدا شدی از کجا میدونی بعدی هول تر از این نباشه ؟؟؟بنظرم شمارفت وآمدتو محدود کن نزارینا همو ببینن ثانیا بشین باهاش دراین مورد حتما صحبت کن 

زر میزنه تو قانع بشی

اره اتفاقا بهش گفتم جدی اگه همچین چیزیو دوست داری من قول میدم عصبی نشم فقط بگو

گفت نه فقط بخاطر توعه وگرنه من دوست تورو چیکار دارم؟ میرفتم خودم یکیو پیدا میکردم اگه برای خودم میخواستم، من دارم به این فکر میکنم که بعدا تو ممکنه از راه جنس مخالف خودتو خالی کنی

همجنست برای من قابل پذیرش تره