نیم کیلو ربع انار خونگی سفارش دادم چون پیک تو محله مون نمیاد آدرس خونه بابام دادم گفتم پیک بسته میاره تحویل بگیرید من میام دنبالش..ولی وقتی رسیدم دیدم همه ربع انار رو خوردم بودن میخندیدم واقعاا من دستم خیلی تنگ بود به هزار جور حساب و کتاب خریدم..خیلی ناراحت شدم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بگو مهمون دارم اون رب اناری ک نوش جان کردید رو اگه میتونید برام بیارید نیازمه
واییییییییی به جات حرصی شدم به خداا من بودم صدتا فحش میدادم ، چطور چیزی نگفتی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥