2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقت اون خونه ای

ما ۸ ساله توی اون خونه ایم ولی وضعیت داریم ۲ ساله شروع شده مادربزرگ عوضی پدرم جادو کرده و از طريق پدرم وارد زندگیمون شدن تا وقتی با پدرم زندگی می‌کنیم وضعیتمون همینه 

دختر مازندرانم

میشه کامل بگی

ما زندگیمون بد نبود مادربزرگم برای پدر مادرم طلاق نگیره دعا میگیره و اینا از اونجا وارد زندگیمون شدن اولش با شکستن وسایل و جابجا شدن وسایل خانه شروع شد ولی بعدش بدتر شد

دختر مازندرانم

میشه کامل بگی

بعدش بدتر شد کار به جایی رسید وقتی خواب بودیم بهمون حمله میکردن من خواب بودم یکیشون منو گرفت میخواست منو تسخیر کنه که مادرم وارد اتاقم شد اون ولم کرد مادر پدرم کاری ندارن فقط به من کار دارن 

هر شب میان پشت در اتاقم سرصدا میکنن به در پنجره میکوبن و از پله ها میام میرن وضعیتم هروز داره بدتر میشه

دختر مازندرانم