2777
2789
عنوان

خونمون جن داره خیلی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی عذر میخوام اگه تند رفتم بخدا قلبم اومد تو دهنم من عذر میخوام اگه بی ادبی حرف زدم الان خونه هم تن ...

🤣🤣🤣🤣نترس،کاری باهات ندارن

از حالا هرکی تو نی نی سایت دعوا کرد ،میگیم جن ها بخورنش

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خب قرآنم در موردش گفته.اینو نمیشه انکار کرد

عزیزم قران گفته درست . اما منظور قران همینایی نیست که به چشم انسان دیده میشه‌. این موجودات بنا به خواست خدا و پیامبران در دنیای مجازی با زندگی میکنن و حق ورود به دنیای ما رو ندارن. مثلا حتما و یقینا موجوداتی در مریخ یا دیگر کهکشان ها زندگی میکنن و حق ورود به زندگی ما رو ندارن، پس این موجودات هستن اما نه در دنیای ما‌. آنچه که به چشم ما دیده میشه تخیلات و توهمات ذهن بشره. مثلا شنیدی کسی که شیشه میکشه توهم میزنه و مثلا بچه شو شبیه گوسفند میبینه؟ خب مغز ما هم وقتی سیستمش به هم میریزه توهم میزنه. کاملا ساده و منطقی گفتم. علاجش اینکه یه مدت بره پیش روانپزشک و دارو مصرف کنه. تمام

نه شخصیت حکم میکنه که خانم ها مودب باشن اما این راجع به همه صدق نمیکنه

اگه عکس پروفایلتون بچه خودتون و دارین خیلیا دیدم از سر حسودی از طریق همین عکسا واسه بچه ها طلسم سیاه میگیرن 

دختر مازندرانم

عزیزم قران گفته درست . اما منظور قران همینایی نیست که به چشم انسان دیده میشه‌. این موجودات بنا به خو ...

نه گلم

چون خودت تجربه شو نداری اینطور فکر میکنی

جن ها هستن و در کنار ما زندگی میکنن،اما اجازه ندارن خودشونو نشون بدن و مزاحمتی برای انسانها داشته باشن.

بعضیاشون خلاف امر خدا عمل میکنن 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

پول نداریم گفتم از وقتی این موجود وارد زندگیمون شده بدبخت شدیم بخدا بزور خودمون سیر میکنیم اصلا خونم ...

نماز خون هستید نماز اول وقت بخونید چهار قل بخونید 

40 روز سوره جن بخون عزیزم همیشه موقع خواب قرآن بالاسرت بزار 

پول نداریم گفتم از وقتی این موجود وارد زندگیمون شده بدبخت شدیم بخدا بزور خودمون سیر میکنیم اصلا خونم ...

شد مثل فیلمهای ترسناک 😭

نماز خون هستید نماز اول وقت بخونید چهار قل بخونید 40 روز سوره جن بخون عزیزم همیشه موقع خواب قرآن بال ...

قبلا نماز میخوندیم ولی الان نه 

توی این مدت اعتقاداتمون سست شده دلیلش میتونه همین باشه 

دختر مازندرانم