2777
2789
عنوان

خونمون جن داره خیلی اذیت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 810 بازدید | 72 پست
خدا لعنتشون کنه عکس رو هرکار میکنم پاک نمیشه

ای جانم،خدا حفظش کنه

هر روز آیت الکرسی بخون براش،دیگه نگران نباش

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا واست اتفاق نیوفته درکش واسه تو سخته واقعا دنیا اینجور که فکر میکنی هم ساده نیست ماورا هستش جن که ...

عزیز جانم، دارم برای ارشد روانشناسی سفت و سخت میخونم. همچین چیزی وجود نداره. توضیح دادم. وقتی کسی شیشه میکشه عملکرد مغزش دچار مشکل میشه و توهم میزنه، مثلا چند وقته پیش یه اقایی شیشه کشیده بود بچه شو شبسه گوسفند دیده بود و کشته بودش. حالا مغز انسان هم به این شکله وقتی عملکردش دچار عیب میشه توهم میزنه و باید با مصرف دارو به حالت نرمال برگرده. این چیزایی که تو قران اومده موجوداتی هستن که در دنیای موازی با ما زندگی میکنن و حق ورود به دنیای ما رو ندارن. مثلا علم داره به این نتیجه میرسه که کهکشان ما، تنها کهکشان نیست و ممکنه کهکشان ها و سیارات دیگری هم وجود داشته باشه. خب وقتی وجود داره پس حتما زندگی هم در جریانه و موجوداتی داره. علم روانپزشکی ثابت کرده با مصرف دارو ،این بیماران کاملا خوب شده و گفتن که دیگه چیزی به چشم نمیبینن

قبلا نماز میخوندیم ولی الان نه توی این مدت اعتقاداتمون سست شده دلیلش میتونه همین باشه

سوره جن با دست خط خودت بنویس بزن رو دیوار اتاقت

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بله هر چی بیشتر از خدا فاصله بگیرید اونا نفوذشون قدرتشون بیشتر میشه

شاید باورت نشه یه اتفاق افتاد منم عصبانی شدم میخواستم قرآن پاره کنم یکدفعه به خودم اومدم آخر میترسم تسخیرمون کنه 

حتما سعی میکنم دوباره اعتقاداتم قوی کنم به خدا نزدیک بشم 

سوره بقره صوتیش میخوام توی خونه پخش کنم 

دختر مازندرانم

قبلا نماز میخوندیم ولی الان نه توی این مدت اعتقاداتمون سست شده دلیلش میتونه همین باشه

نه بخون حتما بخون انشالله به حق ماه رجب خدا کمکتون کنه گوشه های خونتون سرکه طبیعی انگور بریز جن ها از بوی سرکه بدشون میاد میرن دم در خونه هم سرکه طبیعی انگور بریز

پس سوره جن چی عزیزم وجود داره

تو رو خدا قران رو وارد مباحث علمی نکنید. تنها چیزی که میتونم بگم اینکه این موجودات در دنیای موازی با ما زندگی میکنن و نمیتونن به دنیای ما بیان. علم ثابت کرده کسایی که این مشکل رو داشتن با مصرف دارو کامل خوب شده و توهمات ذهنیشون بوده

نه بخون حتما بخون انشالله به حق ماه رجب خدا کمکتون کنه گوشه های خونتون سرکه طبیعی انگور بریز جن ها ا ...

توی این مدت انرژی حتی نداریم خونمون تمیز کنیم 

این چند روزه به یاری خدا خونه کامل تمیز میکنیم 

بخدا سوسک سرمون گرفته نمیدونی تو چه اشغال دونی زندگی میکنم 1 سال تمیز نشده خونمون 

دختر مازندرانم

عزیز جانم، دارم برای ارشد روانشناسی سفت و سخت میخونم. همچین چیزی وجود نداره. توضیح دادم. وقتی کسی شی ...

قضیه توهم مواد فرق میکنه.

اتفاقا اون دعا نویسا و رمالا با اجنه در ارتباطن و موکل میفرستن واسه انجام کارا خودمون چند نمونه دیدیم که میگیم مثلا شی گمشده رو پیدا میکنن و دقیق میگن کجاست در صورتی که هفت پشت غریبن.خیلیاشون در ظاهر به خدمت انسان درمیان و واسه اونایی که قدرتشو دارن کار میکنن هر چند در قبالش از انسان مطالباتی هم دارن و هر شخصی هم نمیتونه

نه گلمچون خودت تجربه شو نداری اینطور فکر میکنیجن ها هستن و در کنار ما زندگی میکنن،اما اجازه ندارن خو ...

اگه خدا دستور داده که نباید به چشم دیده بشن، پس باید دیده نشن. مثلا خدا دستور داده که جاذبه ی زمین باشه ، پس هست. اگر خدا قدرت حق و ابدی هست، هیچ چیزی نمیتونه از دستورش سرپیچی کنه. خدا به من دستور داده و در وجودم گذاشته که تنها در یک مکان و در یک زمان زندگی کنم ،پس همونطور که من نمیتونم طی الارض کنم و وارد دنیای جن ها بشم، اون ها هم نمیتونن‌ . عزیزم میگم مقالات زیادی خوندم، کتابای زیادی خوندم که نوشته ی روانپزشکان برجسته ی دنیان. همه میگن اینها فقط و فقط توهمات ذهن انسانه که با دارو رفع میشه. حالا شما میخوای خرافات قبول کنی باشه

عزیز جانم، دارم برای ارشد روانشناسی سفت و سخت میخونم. همچین چیزی وجود نداره. توضیح دادم. وقتی کسی شی ...

علم خیلی از چیزا رو نمیتونه اثبات کنه همون دنیای مجازی که میگی و وجود اجنه رو علم مگه اثبات کرده

من ی کتاب خوندم که یک عالم بزرگی با ی جن مسلمان زندگی میکرده در اصل مثل خدمتکار واسش بود