2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقد تو شبیه منی ..شوهر منم همیشه رااااحت میخابه عین خیالش نیس فقط من انگار به این چیزادنیاز دارم ...

من که چندباره فیلم شهرزاد و خاتون رو دیدم و کلی گریه میکنم تا خالی بشم 

کلا پیش خودم میگم این عشق و دوست داستن چیه که از من دریغش میکنی .. خب گناه من چیه با تو ازدواج کردم .. احساس نداشتی چرا یکی رو بدبخت کردی …

یعنی حاضرم هیچ نداشتم فقط توجه و مجبت تو زندگیم بود😔

وای خیلی زوده برا شما ک تازه عروس دومادین نکن توروخدا نزار خیلی ازش بگزره برو سر جات

خسته ام خواهر پیرم کرده بخدا 

خیلی سرده و بی میله

فرض کن روزای اول زندگی سه ماااه رتبطه نداشتیم 

الانم همینجوریه دوماه سه ماه رابطه کنسله اینقدر دعوا و بحث و اختلاف داریم که خوابیدن و نخوابیدن کنارش هیچ فرقی نداره

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱 

ماهم جدا میخابیم متاسفانه البته بچه ها نمیزارن و شرایطتشو نداریم اما منم مثل توهم گاهی وقتا فک میکنم ...

دقیقا😔

اگه همدیگه رو دوست دارین نزار بینتون جدایی بیفته 

خسته ام خواهر پیرم کرده بخدا خیلی سرده و بی میلهفرض کن روزای اول زندگی سه ماااه رتبطه نداشتیم الانم ...

عزززیزم میدونم بخدا منم اینطورم الان اخرین باری ک رابطه داشتم یادم‌نیس شوهرم واقعا موجوده بیخودیه همیشه میگم چجور تو اصلا هیچ احساسی نداری کلا هر چیزی ک مربوط به مردونگی باشه نداره .خیلی هم ناراحتم ولی چکار کنم نمیخام بدتر بشه بازم کنارشم