2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😱😮چه ربطی ب شام و پذیرایی داره؟؟؟ مگه پول رستوران حساب میکنید

نه گلم منم اینجور نیستم گفتم همون اول توضیح بدم که سوال نپرسن.وگرنه هرکسی درحد توانش خرج میکنه

بشتگی به روابطمون و نسبتمون با صاحب تولد دارهدر هر صورت نحوه پذیرایی رو حساب کتاب نمیکنیم

آخە دیدی اینجا تاپیک میزنن کللللی پذیرایی و هزینە کردم فلانی فلان مقدار گذاشتە بود،باید بە احترام من حداقل یکم بیشتر میذاشت،استارتر از اون بابت دل مشغول شدە

بستگی ب روابطمون داره واینک اونا تومناسبتا چجوری بودن

ماه دیگ تولد برادرزاده هامه چند ماه قبل تولدمادرشون بود بعدم برای من من ی شومیز خریدم. وشال اون برای من یه تاپ ۵۰ تومنی😐همینقد بیشعور خب من برای بچه های این چی ببرم وقتی خودش اینقد گاوه البته همیشه همین بوده

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بنظرم پول بدی بچه اصلا خوشحال نمیشه میره تو جیب پدر و مادر ....

ولی کادو بگیری 

خوبه 

من هندزفری از این جدیدا هستن مدل فانتزی پیشنهاد میدم 

من واس تولد نه سالگی دخترم گرفتم خیلی خوشحال شد