2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم ایرانیه و تو ایران هم ازدواج کردم(الان خارج از ایران زندگی میکنیم) بنابر ترجیح شخصی خودم فک ...

اره این که آدم کسی و داشته باشه کنارش خیلی خوبه مخصوصا تو سختی های مهاجرت ، اما من که اینجا نتونستم فرد مناسب خودم رو پیدا کنم و با ایرانی های اونجا هم صحبت میکردم جالب بود که طرف انگار دیوونه شده بود و واقعا نچسب بودند ، حالا باز نمیکنم بیشتر 

بخاطر همین امیدم به خارجی هاشونه🤣🤣🤣🤣

خب تو فکر کن داری اونجا زندگی می‌کنی و وقتی اونجایی بهتره هرچه زودتر خودت رو وارد فرهنگ جدید بکنی ها

باز ترجیح میدم تو خونه خودم با کسی زندگی کنم که اصل و نصبش بهم بخوره. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

راجع به این تفاوت فرهنگی و درک چطور؟

ببین ادم متعصب و دگم باید با یکی شبیه مامان و خواهرش ازدواج کنه

اما ادمی که تعصب بیجا نداره، انسانیت براش معیار و ملاکه و دنبال تحمیل فرهنگ و عقایدش میس میتونه اینجوری زندگی خوبی داشته باشه

خواهر من یه ازدواج ناموفق توی ایران داشت، همسر قبلیش از یه خانواده بسیار مشابه خانواده ما بودن اما خواهرم رو رسما نقره داغ کرد

بعد از مهاجرتش با این اقا اشنا شد

ببین ادم متعصب و دگم باید با یکی شبیه مامان و خواهرش ازدواج کنهاما ادمی که تعصب بیجا نداره، انسانیت ...

پس چی بود میگفتن خانواده شبیه خودتون ازدواج کنین ، واقعا ازدواج و نمیشه پیش بینی کرد ، منم دنبال همین بودم که پیدا نکردم تا الان

من همسرم ایرانیه و تو ایران هم ازدواج کردم(الان خارج از ایران زندگی میکنیم) بنابر ترجیح شخصی خودم فک ...

👌👌

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

همسرم ایرانی هست اما خارج از کشور زندگی می کنه 

و منم قراره برم پیشش 

اما اینکه طرف کلا خارجی باشه ببین من یادمه سیزده ساله بودم با یه پسر روس دوست شدم در حد چت 

پسره ایران دانشجو بود 

ولی همون زمان تو همون سن کم فهمیدم خیلی تفاوت فرهنگی و ... هست و واقعا نمیشه 

پس چی بود میگفتن خانواده شبیه خودتون ازدواج کنین ، واقعا ازدواج و نمیشه پیش بینی کرد ، منم دنبال همی ...

اصلا نمیشه با این معیارها قضاوت کرد

اگر مذهبی یا حساس نیستی سعی کن قبل تصمیم گرفتن به مدت طولانی باهاش توی ارتباط باشی، چند تا سفر برو، یه مدت زندگی کنارش رو نجربه کن که شناختت درست باشه

فامیلمون رفت سوئد با یه مرد خارجی ازدواج کرد خیلی راضیه ظاهراً باطن رو نمی دونم گاهی اوقات میگه تنها عیبش اینه خونسرد و کم حرفه میگه در حد ضرورت حرف می زنه میگم چه بهتر.😂😂

بلاخره اختلاف فرهنگی هست اما به شدت حامیه هواشو داره،،،،هر چند وقت یه بار هم با دخترش می فرستتش ایران که خانواده اش رو ببینه و برگرده.

تو را آرزو کرده بودم ولی تو از آرزوی منم زیباتری دخترم💗مامان دو تا دختر دوقلو💗