2777
2789

امیدوارم امشب ارزوهاتون براورده بشه ❤️

اگه خواستین شما هم برای حاجت روایی من یه صلوات بفرستین ممنونم 😍❤️

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرزو میکنم که هیچ آرزویی نداشته باشم. چون آرزو مقدمه ی رنجه. و این لحظه کامله و بهتره به جای آرزو از ...

🥲

اما من میگم الهی به همه ارزوهات برسی و همیشه شاد باشی ❤️

داداشی برای رفتنت خیلی زود بود 🥲 خیلییی دلم برات تنگ شده کاش میشد دوباره ببینمت دوباره باهات حرف بزنم دوباره بغلت کنم ای کاش هیچ وقت توی اون ماشین لعنتی نبودی ای کاااش 🖤😭 میشه برای شادی روح داداشم یه صلوات بفرستی ؟ممنونم 🖤

🥲اما من میگم الهی به همه ارزوهات برسی و همیشه شاد باشی ❤️

ممنون عزیزم. ان شاالله شما هم همین طور. آرزو داشتم که برم حرم امام‌ حسین‌ و شغلی که دوست دارم و بدست بیارم. شکر خدا شد. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

سال دیگه اونی که میخوام نشه واقعا اتفاق نیفته اوضاع زندگیم بهتر بشه انسانی که تو زندگیم برام شبیه خواهرم بود  با من خوب بشه دوباره و یه خیالی از ذهنم بیاد بیرون و راحت بشم برام دعا کنید آرامش بگیرم دعا میکنم🙂