2777
2789

سلام بچه ها 

من امروز ۱۰ هفته و پنج روزمه ، الان یه ساعته پهلوی سمت راستم درد میکنه نمیتونم بشینم یا بخوابم😭😭😭

از چی میتونه باشه ؟؟؟ 

ساعت ۶ هم دیدم دستشویی شدید دارم پاشدم رفتم دستشویی ، بخاطر اینه؟؟؟

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

عزیزم مورد مهمی نیست

تو بارداری این درد ها شایع

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مورد مهمی نیست تو بارداری این درد ها شایع

یعنی مشکلی پیش نمیاد؟؟

فقط پهلوی راستمه میشینم میزنه به واژنم ..

الان چیکار کنم آروم شه ؟

اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اره از كليه هاته سرما زده شايد گرم نگهدار پهلوهات رو

خدا کنه اینجوری باشه خیلی نگرانم 

مهم نیست . تو بارداری همه دردی سراغ آدم میاد  . ولی باشال گرم ببندش شاید سرما زده

میگم از این نیست که دستشوییم و نگه داشتم ؟؟

از اول تا اخر بارداری هزار درد میاد سراغت که همش عادیه در صورتیکه با لک و خونریزی همراه نباشه 

من همش دل درد کمر درد داشتم تپش قلب شدید پهلو درد معده درد تهوع و استفراغ شدبد عفونت ادراری 

کتف درد جوریکه نمیتونستم نفس بکشم با زایمان همه دردا رفت 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

عفونت ادراری نداشتم واژن و نمیدونم ..

ولی پهلومه نه زیر شکم ..

خداروشکر لکه بینی اینا ندارم ..

ممکنه از این هم باشه

خودم که به این شک دارم ، آخه یه بار تو خواب متوجه شدم دستشویی دارم ولی تنبلیم اومد برم تا دو ساعت بعدش😭😭😭😭

وای میدونم چی میگیدد من فقط اشک میریختم از پهلو درد ماه های بالاتر ک وحشتناکککک دیگه شده ..مال منم یه طرف بود...دکترم گفته بود مال فشار بچه هست..ولی خودم برا اطمینان هم سونو کلیه دادم هم ازمایش ادرار ک خداروشکر چیزی نبود

خدا جونم شکرت