2777
2789

الهی که برگرده دلت شاد بشه 🤲🤲

از خدا بخواه که از منم برگرده دارم نابود میشم 😔🙏

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برمی‌گرده

بنطرت از من برمیگرده منصرف میشه از کارش 

من میرم خونه خودم 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

دو دل هست اما بر میگرده حس من این بود

مرسی از حس خوبت 

خدا رو هزار مرتبه شکر 

الهی امین 

تو رو خدا برام دعا کن برگرده 🙏

کسی که دوستت داشته باشه کلا نمیره که بخواد برگرده خودتو گول نزن از زندگیت لذت ببر دنیا پر از آدمای ب ...

اره میدونم ولی چشمم به جز اون کسیو نمیبینه 🥺هرچند کلی عذابم داد من احمق از رو نمیرفتم اصلا

اره میدونم ولی چشمم به جز اون کسیو نمیبینه 🥺هرچند کلی عذابم داد من احمق از رو نمیرفتم اصلا

تو چقد منی 🥺

از من دوساله رفته ولی دارم از دوریش میمیرم 

بخدا من تجربه شو داشتم میفهمم چی میگی 

مردم له شدم تیکه پاره شدم اما می ارزید 

کسی که برات ارزش قائل نیست و بذار سر کوچه اشغالی ببرتش 

بعد ببین خدا واست چطور میچینه که خودتم از تعجب شاخ درمیاری