2777
2789
عنوان

خیلی درد دارم میترسم کممممک😭😭

360 بازدید | 16 پست

امشب حدودا نیم ساعته بیرون پیش رلم بودم (نزدیک خونمون)تازه اومدم 

گردنمو کبود کرده الان همون قسمت گردنم انقد داغ شده حس میکنم خونش سوز میزنه انگار میخاد سوراخ شه

رگ گردنم تا سرم تیر میکشه😭😭😭😭نکنه سکته مغزی کنم😭😭

چیکار کنم تورو خدااااا کمک کنید😭

گاهی تنها مرگ درمان است...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از رلت بپرس

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐

شاهرگت سوراخ شده الان می‌میری🗿

😂😂😂

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

ب کجا رسیدیم که گفتن این جور چیزا انقد طبیعیه 😐😐نه نترس سکته نمیکنی 

22 اردیبهشت 1403 خدا بهم یه هدیه ی خیلی قشنگ داد 😍 اون هدیه قشنگ تو بودی پسر قشنگم ♥️الهی مامان قربون اون تکون خوردنات بره 🙂تو دلی مامان ، منو بابا لحظه شماری میکنیم که بغلت کنیم ، بوت کنیم 🥺 فرشته کوچولوی من می‌دونم تو خیلی زیبایی اصلا همه‌ی آفریده های خدا قشنگن 🥰این دنیایی که قراره پاهای کوچولوتو توش بزاری و زندگی مامان و بابا رو از این رو ب این رو کنی و پر نور کنی  ، خیلی قشنگه قول بده اومدی نزاری شرایط روت تاثیر بذاره شاید بعضی ها ناامیدت کنن ولی تو مطمئم که چیزی به جز زیبایی نمی‌بینی 😍قسمت همه‌ی منتظرا انشا الله 💚🙂خدایا ب حق پاکی خودت دامن همه‌ی منتظرا سبز کن 💚😍😍

برات حمد میخونم

به نظرت کسی که با نامحرم در تماس بوده 

حمد براش چیکار میتونه بکنه ؟؟

خدایا شکرت به هزار ویک دلیل😍اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...💐حوصله بحث کردن نیست ،،،، تا اطلاع ثانوی تمام حق های دنیا مال شما ...✅   ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین💐الهی؛ گر طُ همراهم نباشی، وایِ من♡ برام دعا کنید تو دلیم سالم بیاد بغلم ،من مطمعنم دعاهاتون در حق من خیلی میگیره چون دلاتون پاکه پاکه 😍هرکی برام دعا کرد وصلوات فرستاد بگه تا منم براش صلوات بفرستم .دوستتون دارم نی نی سایتیا 😍💐😍💐