ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 972 عنوان بتا مثبت ولی سونو ساک نیست 139 بازدید | 21 پست کیا تجربه داشتنامکان خارج رحم هست آیابتا ۱۵۶۰۵روز دوبار رفتم سونو عادی گفتن اصلا هیچ گونه ساک بارداری وجود ندارهباید برم سونو واژینال میترسم خارج رحم باشه 1403/10/12 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
من_بزودی_مادر_میشوم عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 29640 اصلا نرو واژینال چرا انقد عجله داری حالا من بتام ۱۶۰۰ بود سونو میگف برو داری پریود میشی اصلا باردار نیستی 🫤🫤درصورتی ک بودم انقد نرو من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
من_بزودی_مادر_میشوم عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 29640 واژینال نریا استراحت کن من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 972 خب معلومه نیست چون برات اونقدر بالا نیست اره ولی ۴هفتس باید تا الان حد اقل ساک تشکیل میشددکتر گفت باید حتما واژینال بری
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 972 اصلا نرو واژینال چرا انقد عجله داری حالا من بتام ۱۶۰۰ بود سونو میگف برو داری پریود میشی اصلا باردار ... چرا آخه گفتم ۵۰ تا ۷۰ درصد امکان خارج رحم دارهباید زود رسیدگی کنی الا لوله رحمت رو از دست میدی
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 972 خب معلومه نیست چون برات اونقدر بالا نیست اولین بتا ۵۰۰ بوددومی ۱۵۶۰تو ۸روز شد اینقدر
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2304 چهار هفته خیلی زوده پنج هفته ساک مشخص میشه اگه درد و علامتی نداری فک نکنم خارج رحمی باشه تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2304 خب اگه دکتر واژینال نوشته برو انجام بده تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 972 چهار هفته خیلی زوده پنج هفته ساک مشخص میشه اگه درد و علامتی نداری فک نکنم خارج رحمی باشه آخه باید حد اقل یه علایمی باشهدکتر از من شکه تر بودفق دیواره اندومتری ۱۱ بود همین
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 972 خب اگه دکتر واژینال نوشته برو انجام بده اره باید شنبه حتما انجام بشهاسترس دارم
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2304 آره معمولا خارج رحم درد شدید تب و لرز و اینا فک کنم داشته باشه انشالله که خارج رحم نیست بنظرم چون زود بوده سونوی شکم ساک رو ندیده تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
روزگار۶ عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 2304 اره باید شنبه حتما انجام بشهاسترس دارم نترس به حرف پزشکت گوش کن... تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️
ریژوانم مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 972 آره معمولا خارج رحم درد شدید تب و لرز و اینا فک کنم داشته باشه انشالله که خارج رحم نیست بنظرم چون زو ... با سونو واژینال مشخص میشهبچه باشه یا خارج رحم باشه یا امکان تومور!؟