purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9441 عنوان کدومو بگیرمممم🥲❓ 127 بازدید | 22 پست سلااام بچه ها🙋♀️میخوام به پارتنرم کادو بدمچند تا مناسبت پیش رو هستبعد خیلی به کتاب و گیاه و عطر اینا علاقه دارهیه کتابم اسمشو گفت هر جا گشته پیدا نکردهبنظرتون واسه یکی از این مناسبتا این کتاب رو پیدا کنم براش بد نیست؟واسه بقیه ش هنوز فکر نکردم :( میتونین ماهی صدام کنین🎀 1403/10/12 | 20:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9441 کدوم مناسب متوجه نشدم عزیزم چی؟ میتونین ماهی صدام کنین🎀
شمیناsh عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1079 متوجه نشدم عزیزم چی؟ میکم واسه کدوم مناسبت میخوای کتاب بگیری
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9441 میکم واسه کدوم مناسبت میخوای کتاب بگیری هم سالگردههم ولنتاین هم روز مرد همش زیاده خب میگم واسه یکیش این کتابه رو بگیرم حداقل میتونین ماهی صدام کنین🎀
شمیناsh عضویت: 1403/07/17 تعداد پست: 1079 هم سالگردههم ولنتاین هم روز مرد همش زیاده خب میگم واسه یکیش این کتابه رو بگیرم حداقل کتابو با گل یا واسه روز مرد بگیر یا سالگرد
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9441 کتابو با گل یا واسه روز مرد بگیر یا سالگرد مرررسی عزیزم💗 میتونین ماهی صدام کنین🎀
لانمپسسلهجچهف۶دتهفقث عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1504 سلام عزیزم تاپیو دندانپزشکی شهید شکریت قفل بود گفتم این جا بپرسم ک چجوری بود رفتی؟چجوری نوبت بگیرم ؟
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9441 سلام عزیزم تاپیو دندانپزشکی شهید شکریت قفل بود گفتم این جا بپرسم ک چجوری بود رفتی؟چجوری نوبت بگیرم ؟ سلام عزیزم آره برای جراحی دندون عقلم رفتمبیمارستان خیلیی خوبی بود و کادر خوبی داشتحضوری رفتم گلم نوبت دادن اونجا بهم و کارامو کردن ولی طولانی شد یه کم روندش اما راضی بودم میتونین ماهی صدام کنین🎀
لانمپسسلهجچهف۶دتهفقث عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1504 سلام عزیزم آره برای جراحی دندون عقلم رفتمبیمارستان خیلیی خوبی بود و کادر خوبی داشتحضوری رفتم گلم نوب ... ببخشید یعنی بدون نوبت همینجوری برم بشینم اخه تو سایتش زده اول با فلان شماره تماس بگیرید شما کی رفتی چند وفت پیشمیخوام ببینم شاید قوانینش تغییر کرده
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9441 ببخشید یعنی بدون نوبت همینجوری برم بشینم اخه تو سایتش زده اول با فلان شماره تماس بگیرید شما کی رفتی ... من شاید یکماهم نشده که رفتم اخه هر چقد سایتو گشتم و شماره تلفنشون رو میگرفتم به نتیجه نرسیدمرفتم حضوری اونجا پذیرش دارن نوبت گرفتم نشستم نوبتم شد کارای درمان و جراحی انجام شد حالا میخوای شما زنگ بزن عزیزم میتونین ماهی صدام کنین🎀
لانمپسسلهجچهف۶دتهفقث عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1504 من شاید یکماهم نشده که رفتم اخه هر چقد سایتو گشتم و شماره تلفنشون رو میگرفتم به نتیجه نرسیدمرفتم حضو ... اهان باشه عزیزم ممنونم لطف کردی راست میگن دکتراش دانشجو و بی تجربن ؟
purple_fish مدیر استارتر عضویت: 1403/05/22 تعداد پست: 9441 اهان باشه عزیزم ممنونم لطف کردی راست میگن دکتراش دانشجو و بی تجربن ؟ قربونت ❤دکتر جوون هم داشتنولی من قسمت جراحی فک بودمو دکترم یه آقای جا افتاده بود کارشم خوب بوداونجا همه دکتراشون خوبن اکثراراهنمایی تونم میکنن میتونین ماهی صدام کنین🎀