بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سایت babycenter.com رو دنبال میکردم. هفتگی و ماه به ماه. الانم مطالب و مقالات این سایت رو می خونم. خیلی معتبره و پزشکا هم توصیه می کنن. می تونی بری رجیستر کنی که هر هفته برات ایمیل بیاد.
من سایت رو دنبال میکردم. هفتگی و ماه به ماه. الانم مطالب و مقالات این سایت رو م ...
انگلیسیه که
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟
بنظرم کتاب خوبیه من تمام کاراش و انجام دادم ی روز حالم بد نشد خداروشکر نه روحی نه جسمی تو ت ل گ ...
آیدی کانال و میدین لطفا
لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟
اره انگلیسیه. خیلی معتبره و حتی خیلی از مقاله های همین نی نی سایت ترجمه و خلاصه مطالب بی بی سنتره.&n ...
جالب بود ممنون