2777
2789

نفری ده تا بی ربط بگید مرسی

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غذا .کمربند.کشمیر . عشوه قندیل مسلسل دشداشه رشوه مفتخر بهینه‌سازی مقید

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

سیب زمینی ،آینه، خط کش، ماشین، فاصله ،رطوبت، محبت، چگونه، قورمه سبزی، کبوتر

امروز وقتی تو ماشین بودم و داشتم از سر کار برمیگشتم پسرم زنگ زد گفت مامان گشنمه دلم یه غذای خوشمزه میخواد گفتم مامانی سیب زمینی تو یخچال داریم بزار تو مایکروویو گرم کن بخور رسیدم خونه دیدم خونه چقدر رطوبت داره و سرده همسرمم رو کاناپه خوابش برده با خط کش که تو دستش بود قرار بود اندازه پنجره رو متر بزنه پرده بخریم یه ماهه اومدیم هنوز نتونستیم خونه رو بچینیم رفتم تو اتاق لباسمو عوض کنم همین که چراغ اتاق رو روشن کردم دیدم آینه ی شمعدونم که واسه عروسیمون بود شکسته رفتم مانی رو بیدار کردم گفتم مامان تو شکوندی این اینه رو اصلا تو حال خودش نبود گفت قورمه سبزی میخوام گفتم مامانی جواب منو بده قورمه سبزیم برات درست میکنم یه دفعه دیدم شوهرم اومد با صدای بلند گفت بجای محبت کردنت به بچه رفتی بیدارش کردی که آینه رو کی شکونده اصلا میدونی رفته سرچ کرده تو اینترنت که چگونه می شود آشپزی کرد‌ ببین چکار کردی با بچه که ازمون فاصله گرفته این گندم کبوترات زدن که یه قفس براشون نمیخری الانم پاشو برو بجای این حرفا یه دستی به سر و صورت بکش

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
فرش مدرسه زمستان پرتقال آبرو آجر فوتبال دستی خورشید و ماه گل گلی کاپیتان

یادش بخیر وقتی بچه بودیم از مدرسه که برمیگشتیم تند تند مشقامونو مینوشتیم تا با بچه های همسایه بازی کنیم من که خودم عاشق فوتبال دستی و گل کوچیک بودم همیشه هم خودمو کاپیتان صدا میزدم ، اما چون خواهرمم کوچیک بود و هم بازی دختر نداشت مجبور بودم با اونم بازی کنم بازی های مورد علاقش که خیاطی و آشپزی بود همیشه هم کلی پارچه گل گلی از کمد مامانم برمیداشت یه بار یادمه زمستون بود من مثلا مغازه دار بودم کلی پرتقال از تو یخچال برداشته بودم که ابشو بگیرم که گند زدم تو فرش و مامان مجبور شد فرش و بده به قالیشویی بشورن یادش بخیر چه روزایی داشتیم الان که در آستانه ی ۳۰ سالگیم انقدر روزا برام زود میگذره انقدر فصل ها زود عوض میشه حتی خورشید و ماه هم مثل قبل نیستن انگار خلاصه سال ها گذشت و گذشت با این که مادرم دوست داشت من یه سری تو سرا در بیارم الان شدم یه کارگر ساده کوره آجر پزی که همیشه میگم من نتونستم به جایی برسم که آبرو مادرمو حفظ کنم و بتونه بهم افتخار کنه 

ساندویچ پرژوکتور شونه دغدغه تلپاتی نخ دندون دمپایی قلم نی چمدون دیوارکوب پریز

امروز قراره بریم سه شنبه بازار تا دیوار کوب هایی که خودم نقاشی کردم و ساخته دست خودمه رو بفروشم فقط دغدغه ناهارمو دارم مامانم میگه ساندویچ بگیر اما من تازه رژیممو شروع کردم میدونم آدمیم که اگه یه وعده زیرپا بزارم دیگه کلا بیخیالش میشم حالا یه فکری براش میکنم برم موهامو شونه بزنم و مسواک و نخ دندون بکشم که باید هر چه سریع تر چمدونمو بیارم و دیوارکوبا رو بزارم داخلش که بتونم راحت تر حمل کنم یه دفتر و قلم هم بردارم که فروشامو توش بنویسم که آمارشونو داشته باشم مامان میگه دمپایی هم ببر پاهات تو کفش خسته میشه نی هم بزار تو کیفت که خواستی نوشیدنی بخوری با نی بخوری که درد دندونت بدتر نشه گوشیتم بزن تو پریز شارژ بشه که شارژ داشته باشی اخ راستی پرژکتور ندارم من هوا تاریک بشه باید چه کار کنم اخه آها میتونم پاوربانکمو ببرم و سر راه یه لامپ شارژی بخرم و اخر شب هم باید کتاب جدید تلپاتی که خریدم رو بخونم چه روز پر کاری دارم امروز بریم که شروع کنیم