2777
2789
عنوان

رژ گونه به همه میاد

585 بازدید | 28 پست

ب نظرتون رژ گونه ب همه میاد ؟ من پوستم سبزه هست 

اصلا اصلا به من نمیاد 

چرا ینی ؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ درست و جا و مدل درست نمیزنی

مثلا چ رنگی ب پوست سبزه میاد ؟ رژ گونه فقط صورتی میبینم من یا قهوه ای ک اینا خوشگلم نکرده 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
صورتت گرده؟ من صورتم گرده میزنم بهم نمیاد حس میکنم یک دست سفید قشنگ ترم

اره گرده صورتم . 

دقیقا من حس میکنم یک دست خیلی بهتره برای من لااقل 

کرم بزن ک یک یا دو درجه از پوست خودت روشن تر باشه بعد رژگونه بزن

میزنم یه درجه روشن تر 

بیشتر از اینکه آدم خاکستری میشه آخه 

نمیشه که کرمش دو درجه روشن تر باشهاون وقت گردن و... چیکار کنه؟خاکستری میشه تازه

دقیقا همین میگم نهایتا ی درجه روشن تر .