2777
2789

شنبه زایمانمه

از عمل میترسم

از مسئولیتای نی نی داری و...

از شیرینیاش بگید 

ترسام بریزه

😇

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

خوشبحالت.کاش منم الان هفته 37-38 بودم.بدنم سوراخ سوراخ شده بس ک آمپول زدم...احساس افسردگی میکنم...

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
خوشبحالت.کاش منم الان هفته 37-38 بودم.بدنم سوراخ سوراخ شده بس ک آمپول زدم...احساس افسردگی میکنم...

😣😣چرا سوراخ؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.بچه ها چرامیگن عمل درد خاصی نداره مگه ۷لایه شکم آدمو نمیبرن بعدش که آدم حسش برمیگرده یا به هوش میاد چجوریه که اینقدر قابل تحمله؟؟من دستم چاقو میخوره سطحی تحمل سوزشش رو ندارم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

نی نی خیلی خیلی خوبه .... درسته سختی داره مسئولیت داره ولی همین که نگاه میکنی به کسی که از وجود و خون و توئه عشقه دنیارو میکنی بوش میکنی بغلش میکنی ازش لذت ببر ایشاله صحیح و سالم بغلش میکنی .بچه ارزشمند ترین دارایی یک آدمه همین

سلام.بچه ها چرامیگن عمل درد خاصی نداره مگه ۷لایه شکم آدمو نمیبرن بعدش که آدم حسش برمیگرده یا به هوش ...

با شیاف حله

نی نی خیلی خیلی خوبه .... درسته سختی داره مسئولیت داره ولی همین که نگاه میکنی به کسی که از وجود و خو ...

چه خوب

زودتر بیاد این حسای شیرینو درک کنم

منم دوشنبه وقت سز دارم برام دعا کنید 

چه خوب.😘ایشالا بسلامتی زایمان کنی

خوشبحالتون به زایمان نزدیکید ....برای منم دعا کنید دیگه خسته شدم با اینکه وقتی نی نی به دنیا بیاد اوضاع خیلی سختتر میشه اما خب شیرینی دیدن بچم یه چیز دیگه اس

خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...

چرا طبیعی زایمان نمیکنی؟

گلم تیکر من مسخرس شوخی با دوستامه من مجردم همینجوری میپرسم من از وقتی یادمه فرق طبیعی و سزارین رو فهمیدم از ترس عمل عاشق طبیعی ام فقط موقع بچه دار شدنم خدانکنه یوقت اورژانسی سز بشم سکته میکنم خیلی از اسم عمل میترسم

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍
ولی واقعیتش همش سختی و مسئولیت هست درست یه شیرینی هم در کنارش هست ولی همش رنج و سختی هست بچه.

وایییی😣

ممنون دلمو بردی با حرفت😥