2777
2789
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺 وایییی چه جالبببب 🥺مرسی

واسه منم دعا کن خونه بخرم 🙏❤️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چشمت سلامت عزیزم.خیرببینی ممنونم.منم برات صلوات فرستادم

فداتشم من گلم 🥺💚

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

چشم عزیزم

مرسی 🌺

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

این کاربر تو یه تاپیک دیزوز توضیح دادن تا یه حدی لازم کسانی میشه که مثل من از اعمال این شب نمیدونن

@زهراعسلی  

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

همش چرتو پرته من هر سال یسری اعمالم داشت انجام مدیدادم دعا میکردم ولی هیچی به هیچی

شاید به مصلحت ات نبوده و خدا یه چیزی می دونسته که تغییر نکرده زندگیت یا بهت چیزی که می‌خواستی نداده شاید بلایی تو اون دعات بوده و هزاران دلیلی که فقط خود خدا میدونه