2777
2789
عنوان

مامانا در حال حاضر جز بچه داری چه هدفی دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
دغدغه م آینده پسرمه که تو این اوضاع امیدی بهش نیس بتونیم کاری واسش بکنیم ،هدف دراصل بچه س واقعا از م ...

اره منم همش این حرفو میزدم ولی به جایی شنیدم که میگفت بچه به مامان پرانرژی و شاد نیاز داره باید برا خودمون هدفای خوبی تعیین کنیم که هرروز با انگیزه باشیم، ولی در اصل خوشبختی و عاقبت بخیر شدن بچه هامون بزرگترین هدفمونه

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️
وای چقد عالی نوشتی😍 حالا که تو میگی میبینم ممک خیلی کارا کردماااا خبر نداشتم😅 منم اتفاقا باشگاه می ...

توی زندگی اینقدر دنبال دستاوردهای بزرگ و خارق‌العاده نباشین

ما آدم‌های معمولی هستیم که قراره یک زندگی معمولی رو سپری کنیم

هر کاری بکنیم که کیفیت این زندگی اندکی بهتر بشه خودش یه دستاورده.

من خودم قبل از بچه‌دار شدن تمام‌وقت شاغل بودم، ولی بنظرم اینکه یه خانم فرصت این رو داشته باشه بتونه ۳-۲سال اول یک مادر تمام‌وقت و آگاه باشه فرصت بزرگیه که زندگی خودش و بچه‌هاش رو برای همیشه تغییر میده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان دوسالشهسه سالش بشه درست صحبت کنه میذارمش مهدخودمم میرم گریم و میکاپ یاد میگیرم و باشگاه میرمالا ...

اخی خدا حفظش کنه اره عالی ترین کارو میکنی منم فعلا چون چاقم لباس جدید زیاد نمیخرم میگم بذا وقتی لاغر شدم میخرم😂اینجوری کلی پول پس انداز میشه، بهترین کارو میکنی میکاپ ارتیستا درامد خوبی هم دارن😍

توی زندگی اینقدر دنبال دستاوردهای بزرگ و خارق‌العاده نباشینما آدم‌های معمولی هستیم که قراره یک زندگی ...

کاملا درست میگی یوقتا یادمون میره که زندگی مسابقه ی کی از همه پولدارتره نیست چقد خوب نوشتی حتما یادم میمونه ممنونم

اره منم همش این حرفو میزدم ولی به جایی شنیدم که میگفت بچه به مامان پرانرژی و شاد نیاز داره باید برا ...

دقیقا 

من خودم افسرده م دزدکی ازپسرم گریه میکنم فورا میاد پیشم ادا درمیاره که من بخندم واقعا والدین شاد و پرانرژی بهترین ثروت واس بچه س

غافل که نیستم ولی اولویت فعلا این دو تا هستن کنارش خودمم یک‌ کارهایی میکنم اما همون علاقمندی و کار ش ...

اره مثلا اگه هدفمون خرید طلا باشه برا اینده ی بچه هم خوبه دیگه😂 یا مثلا خونه ماشین😅 ولی رسیدن به اینا خیلی انرژی میبرن میتونیم کنارش هدفای کوچیک مثل خوش هیکل شدن مسافرتای کوچیک و اینام داشته باشیم 

دقیقا من خودم افسرده م دزدکی ازپسرم گریه میکنم فورا میاد پیشم ادا درمیاره که من بخندم واقعا والدین ش ...

منم بعد زایمان خیلی افسرده شدم بعضی وقتا از شرایط زندگیم خیلی کلافه میشدم برا همین دنبال ایجاد هدف تو زندگیمم اولین کاری هم که کردم ثبت نام تو باشگاهه فعلا دوجلسست که دارم میرم و عجیب سرحالم کرده

تو خونه ورزش کن یه هدف مثل خوش هیکل شدن تا عید برا خودت تعیین کن منم دوسه روزه همین یه هدفو دنبال می ...

از صبح تا شب سر پا هستم‌.‌ زانوهام درد میکنه . پاهام درد میکنه . دیگه نمیتونم ورزش کنم . کمردرد هم گرفتم . واقعا سختمه

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .