2777
2789

سلام مامانای قشنگ الان که همه ی انرژی و زندگیمونو صرف بچه داری میکنیم شما هدف دیگه ای هم دارین؟ من که فعلا هدف دیگه ای ندارم و فقط منتظرم پسرم بزرگتر شه ولی از یه طرفم میگم مگه میشه ادم بدون هدف زندگی کنه؟ باید یه هدف دیگه ای هم باشه

شما از هدفاتون بگین ایده و انگیزه بگیریم در کنار هم

خدایا بابت همه چی ازت ممنونم❤️

همه چیمون خلاصه شده در آینده و اهداف بچه هامون 🤦😐 خودمون هیچ ! زور می‌زنیم این دو تا رو به جایی برسونیم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

هدف من کلا زندگی تو لحضه س

کتاب میخونم گردش میرم فیلم میبینم و...

هدف خاصی کلا نداشتم نه قبل بچه داری نه بعدش😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این مدت زبان خوندم، آیلتس با نمره خوب گرفتم، همچنان کلاس زبان آنلاین میرم

رژیم گرفتم، ده کیلو وزن کم کردم و برگشتم به وزن اول ازدواج، یک ماهه باشگاه می‌رم تا اندام ورزیده بسازم

کلی روی رشد شخصیم کار کردم، کلی روابط ناسالم رو از زندگیم حذف کردم

سبک تغذیه و خواب و بیداری رو کلا توی خونه عوض کردم

با بچه‌هام بچگی کردم و یه سری حس‌ها رو دوباره تجربه کردم، آدم صبورتری شدم

و برنامه دارم پسر کوچکم که سه ساله بشه بر‌گردم سر کارم

هیچی 

مگه خانه داری بشور بساب و بچه داری .میزاره به کاری برسم.

هدف هم هیچی ندارم ‌ 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هدف من کلا زندگی تو لحضه سکتاب میخونم گردش میرم فیلم میبینم و...هدف خاصی کلا نداشتم نه قبل بچه داری ...

چه خوب اتفاقا لذت در لحظه هم جزو کاراییه که خیلیا نمیتونن از پسش بربیان منم قبلا همین بودم الان یکم اشفته شدم ولی راست میگی باید از لحظه لذت ببریم همینطوری که هست

هدف زیاد دارم ولی نمیذارن که میخام زبانو ادامه بدممیخام برم دانشگاه اجازه ندارم😑

دانشگاه خیلی خوبه دید ادمو نسبت به جامعه باز میکنه سعی کن با لحن خوب و نرم راضی کنی ٫ منم قبلا زبان میرفتم الانم کامل فیلمارو متوجه میشم بکی از اهدافم اینه پسرمو تو بچگی با زبان اشنا کنم خوب بتونه انگلیسی حرف بژنه😅

اره ولی نباید از خودمون غافل شیم

غافل که نیستم ولی اولویت فعلا این دو تا هستن کنارش خودمم یک‌ کارهایی میکنم اما همون علاقمندی و کار شخصی هم تهش باز میبینم یک جورایی به رفاه و ارامش بچه هام مربوط 😅 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

دانشگاه خیلی خوبه دید ادمو نسبت به جامعه باز میکنه سعی کن با لحن خوب و نرم راضی کنی ٫ منم قبلا زبان ...

اره منم خیلی دوس دارم پسرم یاد بگیره زبان از الانم شروع کردم از حروف

توی این مدت زبان خوندم، آیلتس با نمره خوب گرفتم، همچنان کلاس زبان آنلاین میرمرژیم گرفتم، ده کیلو وزن ...

وای چقد عالی نوشتی😍 حالا که تو میگی میبینم ممک خیلی کارا کردماااا خبر نداشتم😅 منم اتفاقا باشگاه میرم و قصد دارم لاغر کنم ٫ اره منم ساعت ها با بچم بازی میکنمو بچگی میکنم خودمم کیف میکنم

هیچی مگه خانه داری بشور بساب و بچه داری .میزاره به کاری برسم.هدف هم هیچی ندارم ‌

تو خونه ورزش کن یه هدف مثل خوش هیکل شدن تا عید برا خودت تعیین کن منم دوسه روزه همین یه هدفو دنبال میکنم سعی میکنم شیرینی و قندیجات نخورم😅