2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شکست عشقی میتونم کنار بیام شبا خواب ندارممم همش خاطراتش میاد تو ذهنم

منم یه زمانی اینجوری بودم

عزیزم چیکارت کرده خیانت کرده اگه بهت آسیبی نزده فراموش کن اگه اسیب روحی بوده تجربه میشه

فقط تو این بازه زمانی که احساس تنهایی میکنه فعلا با جنس مخالف حرف نزن

🔮دختر مسیحی just chrit 

امتحان دارم از نصف هم کمتر خوندم عذاب وجدان و ترس نمیزاره بخوابم 

بقیه شباهم بخاطر کنکورم ترس دارم نمیتونم بخوابم

خیلی نا امید و خستم

این وضعیتی که توشم همش به واسطه بی عرضگی های خودمه 100 درصدش

توجه زیاد و محبت به افراد !

عزیزم تو باید خودت رو دوست داشته باشی به خودت محبت کن هرروز برو جلوی اینه خودتو ناز کن به خودت برس به بقیه کمتر توجه کن اول خودت این نکته کلیدیشه خیلی ساده هم هست

🔮دختر مسیحی just chrit 

بگو عزیزم بگو میتونم راهنمایی کنم

میدونی مهربونن یجورایی مامانم که کلا دائما اعصابش پریود مگه چی بشه مهربون بشه بابامم که فقط میگه درس بخون تهدید میکنه میگه اگه درس نخونی میکشمت یا میگه مثل عمت شو نگا دستش تو جیبه خودشه تو باید معلم شی تو باید دستت تو جیبه خودت باشه حتی یادمه یکبار بخاطر اینکه نمره اشتباهی تو سایت کم شده بود کلی کتکم زد بعدش که فهمید اشتباهه حتی معذرت نخواست و کلی هم تیکه انداخت الان مثل سگ از درس امتحانا میترسم براشون استرس دارم

منم یه زمانی اینجوری بودمعزیزم چیکارت کرده خیانت کرده اگه بهت آسیبی نزده فراموش کن اگه اسیب روحی بود ...

یهویی ولم کرد و رفت حتی نمیدونم خیانت کرده بهم یا نه

یک سال باهاش کلی خاطره ساختم حرفاش یادم میاد قلبم درد میگیره میگم چقدر راحت تونست بزنه زیر حرفاش