2777
2789

هرروز یک مشکل تازه! 

فقط جالبه که هرگز هیچ مشکلی برای تبلیغات به وجود نمیاد و هرروز و هر لحظه فقط بیشتر و تازه تر میشن با آپشن های ویژه! مثل همون صدای عجیب روغن اویلا که قبلا تاپیکشو زدم! 

ولی مسائل مربوط به راحتی و آرامش کاربران اصلا مهم نیست و هیچ احترامی برای کاربران قائل نیستن! 

تاپیک می‌زنی، ثبت نمیشه بعد یهو میاد بالا! 

می‌خوای قفلش کنی، اصلا توی قسمت تاپیک ها دیده نمیشه که بتونی قفل کنی! 

عکس پست می‌کنی، می‌زنه، به زودی منتشر میشه! 

می‌خوای لینک بذاری، باید کلی بگردی و راه حل پیدا کنی چون می‌نویسه شما مجوز درج لینک ندارید! 

یک نفر رو ریپلای می‌کنی و متوجه اشتباه تایپیت میشی، می‌خوای ویرایش کنی، باز نمیشه! چون باز هم اخطار مجوز درج لینک میده!! 

دلت می‌خواد تاپیکی که یه زمانی به هر دلیلی ایجاد کردی و حالا دیگه نمی‌خوای باشه رو پاک کنی، امکانش نیست! 

اعتراض می‌کنی، بهت می‌گن شما اگر تاپیکی زدی و خواستی پاک کنی اطلاع بده برات پاک می‌کنیم! درخواست میدی حتی جواب نمیدن!!!

برای هیچ چیزمون در این سایت هیج اختیاری نداریم! 

خداروشکر که مسئول اینجا رئیس جمهور نشدن! وگرنه از این هم داغون تر میشدیم و با توجه به نگرششون، احتمالا به کره ی شمالی تبدیل می‌شدیم. 

یک نفر تاپیک ممنوع ایجاد میکنه و روی اعصابمون راه میره، فقط به دلیل اینکه موافق بعضی مسائله، پا برجا و بدون هیچ تذکری در سایت باقی می‌مونه و مثل منی که بهش اعتراض می‌کنم به جرم ایجاد تفرقه تعلیق میشم! 

و…

خلاصه که حرف زیاده و اگر بخوام دونه دونه بازگوشون کنم باز سایت ارور میده که بیش از حد تایپ کردی!!!😐

نمی‌دونم منو چقدر می‌شناسید، ولی دوستانی که من رو می‌شناسن و تاپیک هامو دیدن می‌دونن که اصلا و ابداً اهل هیچ حاشیه ای نیستم؛ ولی دیگه واقعا عصبی شدم. 

اینجانب! در همین روز و همین ساعت که در خود سایت ثبت میشه تعهد می‌دم که تا وقتی که به اوضاع رسیدگی نشه، به هیچ عنوان تاپیک جدیدی ایجاد نخواهم کرد. 

می‌دونم من یه نفر اهمیتی ندارم. ولی نمی‌تونم برای دیگران تعیین تکلیف کنم؛ فقط می‌تونم خودم برای اعتراض به حقی که ازم گرفته شده، قدم بردارم. ولو اینکه بی نتیجه باشه. 

والسلام🙋🏻‍♀️❤️

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر همین مشکل فنی امروز عکسم موند تو تاپیک بعد که گلایه کردم یه عده گفتن خب میخواستی عکستو نمیزاشت ...

یعنی نتونستی حذفش کنی؟

عجب بیخودهایی هستن یه عده

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یعنی نتونستی حذفش کنی؟عجب بیخودهایی هستن یه عده

من عکسمو گذاشتم گفت به زودی منتشر می شود نفهمیدم منظورش چیه از نی نی یار پرسیدمجواب نداد رفتم نماز خوندم برگشتم دیدم عکس تو تاپیک گذاشته شد و نتونستم حذفش کنم بعد گفتن میخواستی عکس نزاری 

من عکسمو گذاشتم گفت به زودی منتشر می شود نفهمیدم منظورش چیه از نی نی یار پرسیدمجواب نداد رفتم نماز خ ...

آها 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌