2777
2789
عنوان

سایت گالری والا دزد

987 بازدید | 26 پست

از سایت گالری والا یک ماه پیش شوینده و‌تونر سراوی تهیه کردم بعد یک‌ماه رسید بعد شوینده نفرستادن و فقط تونر اونم فیک ۲۲۵۰ هزینه کردم ملت مسخره گیر اوردن؟ 

اندازه ۲۰۰ هزار تومان جنس نفرستادن دزد ها چطور وجدان ندارن این ها با یک‌میلیون فالور ببین چه دزدهای میکنن گول این گالری والا نخورید نابود بشن به خق امام حسین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والو لند رو میگی؟ مال اون دختره والو هست؟

نمیدونم دقیق مدل ماشینش چیه مهم اینکه دزد و بی وجدان آخه محصولات گرونن شاید یکی بسختی پول جور کرده خریده نباید یکم انصاف داشته باشه حداقل تونر اصل میغرستاد خدانشناس ها

ای بابافکر نمیکردم اینطوری باشعدختر زرنگ و کاریی بنظر میرسید

آدرس خونتون بده تونرسراوی که برام فرستادن مجانی برات میفرستم پول پیک اش هم با خودم . تونرسراوی خاصیت درمانی داره اصلش و بدون الکل هست این بو الکل خفه کرد منو اصلا بارکد و بچ کد و این هاهم نداشت از این مسخره تر این بود شویندت سراوی که ۱۲۵۰ پولش دادم نفرستاد اصلا پاسخ گو نیست ‌ دزدن . چندتا دیگه آشناهای خریدن اون ها ۱۰ میلیون خرید کردن همه فیک فرستادن

واااای خدایاااا😐😐😐اصلا نمیدونستم متاسف شدم واقعا

خیلی خیلی خدانشناس آن من بسختی پولش جور کردم فریب این هدیه ها و ارزونی خوردم انشالله خرج دوا و درمانشان بشه خیزنبینن دزدها دارن هرروز گول کلی آدم میزنن

خیلی خیلی خدانشناس آن من بسختی پولش جور کردم فریب این هدیه ها و ارزونی خوردم انشالله خرج دوا و درمان ...

خرج دوادرمون نمیشە

اتفاقا خیلی خوب هم خرج میکنن

کاری نمیشە کرد فقط از این ببعد هوشیارتر باش عزیزم

چی بگم.باز خوبە مثل فامیلات ۱۰میلیونی نخریدی

خرج دوادرمون نمیشەاتفاقا خیلی خوب هم خرج میکننکاری نمیشە کرد فقط از این ببعد هوشیارتر باش عزیزمچی بگ ...

بالاخره ی جایی خداوند نشونشون میده دیر و‌زود داره اما سوخت و سوز نداره . هدف از این تایپیک اینکه بقیه آگاه کنم واقعا وظیفه انسانی خودم دونستم هرچند کم اما تاثیر بزارم بقیه فریب نخورن 

منم ازش خرید کردم.الان بیست روزه هنوز ارسال نکردن..الکی امروز و فردا میکنن...میتونم سفارشم لغو کنم و ...

ای بابا دزدن بسته خودم بعد یک‌ماه ونیم زسید که شوینده نبود فقط تونر که اونم های کپی چینی بو الکل میداذ فقط . اره بگو لغو کنبد شاید فرجی شد . ولی اینجا بگو لااقل بقیه فریب نخورن

هرروز کلی ارسالی دارن دوستان این ها دزدن که راحت کلی تخفیف و هدیه میزارن . الکی صاحب ماشین فراری نشد ...

قشنگم حتما شکایت ثبت کن بقیه دوستانی ام که خرید کردین لطفا شکایت کنید تو روز روشن کلاه برداری میکنن باید جلوشون گرفته بشه