2777
2789

بعد زایمان خط های که روی شکم و پهلو میفته چطور میرن حتی قسمت بیکینی هم خط افتاده کسی هست راه حل داشته باشه ؟؟کسی قسمت بیکینی ش خط افتاده و خوب شده باشه؟

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعیی.ما من عین شما.نه با هیچ کرمی نرفت.دوست دارم ابدو کنم حداقل رو شکمم بره شوهرم نمیزاره خودمم میترسم.اتفاقا دیروز رفته بودم لیزر از خانومه پرسیدم.میگفت جدیدا میگن دستگاههای لیزری اومده مخصوص همین مار.ولی من فکر نمیکنم جواب بده.دیروز همش تو فکرش بودم.

حداقل بیکینی بره ؟کاش یه راه حلی بود..  منم شوهرم نمیزاره ابدو کنم 

یاد بگیرم هر سوالی تو تاپیک هست شاید مختص خود کاربر نباشه،، ممکنه برا دوستی اشنایی سوالی کرده باشه به هم توهین نکنیم 

واقعا بارداری ادمو همه جوره نابود میکنه.من از رو لباس عالی هستم.ولی از زیر لباس پوستم افتضاح.بازم خداروشکر سالمیم.استارتر بیخیال باش.ولش کن.من خودم دیوانه وار گاهی بهش فکر میکنم.ارزوی هیکل قبل زایمانمو دارم

بعد چون لاغر شدم پوستم کمی شل شده همه جا..  همه ی  بدن که ترک ور داشته تو رو خدا راه حلی داشتید بیایید بگید

افرین منم از رو لباس عالی ولی خوب زیر افتضاح دوست دارم برا شوهرم هم خوب باشم  ..شوهرم تو فکر نیست و میگه طبیعیه ولی خودم خجالت میکشم