2777
2789

ی سال ازم بزرگتره دوتامون درراه پزشکی هستیم خونه ماشین هنوز نداره ولی سرمایه داره چون سنش هنوز خیلی کمه ۱۸سالشه خانواده هم وضعیت مالی ۲۰ از لحاظ قیافه هم  خوبه اهل قلیون چیزی نیست ولی باباش قلیون میکشه خودش قبلا میکشید ولی دیگه نمیکشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی تو هنوز حتی دانشگاهم نرفتی و به فکر ازدواجی؟؟

از کجا مطمئنی طرف پزشک میشه؟؟

بنظرم اگر واقعا همدیگه رو میخواید باید صبر کنید سن جفتتون بسیار کمه باید حداقل 20 سالو رد کرده باشی واسه ازدواج 

نمیدونم چرا انقد فکرت کوچیکه که به فکر ازدواجی

اگر بحثت گفتن به خانوادس فقط با مادرت رابطت با این آدمو در میون بزار

ممنظورم بد متوجه شدین من کلی گفتم برای چندسال دیگه

اوه کو تا چند سال دیگ مگه میتونی از الان تصمیم بگیری برای چند سال دیگ اگه گزشکی بخوای بخونی حداقل تا 25 ازدواج تعطیله 

بعدم تو این مدت ممکنه آقا نظرش درمورد ازدواج معیارها عوض بشه

۵سال باهمیم

خیلی سنت کن بوده برا دوستی ببخشید ینی. واقعا شما بزرگتر ندارید که از نوجوانی دنبال این داستان‌ها هستی

فکر کردی آخرش چی میشه؟ واقعا حیفه از سن کم خودتو درگیر زندگی و ازدواج بکنی شما باید تمرکز صددرصدی الان رو ابندت باشه نترس پسرا تموم نمیشن اتفاقا کیس های بهتری پیدا میشن. 

اون پسر تا چند سال دیگ. کلا خودش معیاراهاش بطور کلی عوض میشه اونوقت ممکنه تو رو نخواد اصلا